Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Ο Δήμος Κατερίνης στηρίζει το Ναυτικό Όμιλο εν όψει της προετοιμασίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016

 Ο Δήμος Κατερίνης στηρίζει το Ναυτικό Όμιλο εν όψει της προετοιμασίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016
Σάββας Χιονίδης: «Εξασφαλίζουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες προπόνησης για τους πρωταθλητές μας»


«Ο αθλητισμός αποτελεί για τον Δήμο μας πρώτη προτεραιότητα. Στο πλαίσιο αυτό, στηρίζουμε έμπρακτα την συστηματική δουλειά, που γίνεται στο Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης, ενώ στόχος των εργασιών στις εγκαταστάσεις του Ομίλου είναι να βελτιώσουμε τις συνθήκες προπόνησης των αθλητών μας». Αυτό επισήμανε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης, κατά την επίσκεψή του στις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις του ΝΟΚΑΤ υπογραμμίζοντας παράλληλα: «Διαπιστώνουμε ότι η συστηματική δουλειά που γίνεται στο ΝΟΚΑΤ είχε ως αποτέλεσμα να έρθουν σημαντικές επιτυχίες για το άθλημα, που μπορούν να έχουν συνέχεια τόσο στη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του 2016, όσο και κατά τα επόμενα χρόνια».
Τον Δήμαρχο, συνοδευόμενο από δημοτικούς και  τοπικούς συμβούλους, καθώς και από υπηρεσιακούς παράγοντες  των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος του Ν.Ο.ΚΑΤ, Ολυμπιονίκης Κώστας Καρυώτης, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, προπονητές και αθλητές.


Σάββας Χιονίδης: «Στηρίζουμε έμπρακτα τις προσπάθειες των πρωταθλητών μας»

«Θέλω να γνωρίζετε, ότι ο Δήμος Κατερίνης, θα είναι πάντα κοντά σας να βοηθά και να επιλύει τυχόν προβλήματα που δημιουργούνται. Σας εύχομαι θερμά και μέσα από την καρδιά μου, να καταφέρετε να λάβετε μέρος και να διακριθείτε στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες. Εμείς θα είμαστε πάντα δίπλα σας να σας στηρίζουμε και να χαιρόμαστε μαζί σας» τόνισε ο Δήμαρχος Κατερίνης απευθυνόμενος στους αθλητές του ΝΟΚΑΤ, μεταξύ των οποίων «η χρυσή» Παγκόσμια πρωταθλήτρια Κατερίνα Νικολαΐδου, οι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές Νίκος Κακούρης, Θωμάς Καραμήτρος κ.α.

Κώστας Καρυώτης: «Σημαντική η στήριξη του Δήμου Κατερίνης»
Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του Ν.Ο.ΚΑΤ Κώστας Καρυώτης, ευχαρίστησε θερμά τον Δήμαρχο «για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημα για εκτέλεση εργασιών απαραίτητων, για την εύρυθμη λειτουργία του Ομίλου, καθώς και για την αγορά των σύγχρονων οργάνων για τον εξοπλισμό του γυμναστηρίου που εξασφαλίζουν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες προπόνησης και προετοιμασίας. Το ενδιαφέρον και η στήριξη του Δήμου είναι ιδιαίτερα σημαντικά για την πραγμάτωση του έργου του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης».


Αξίζει να σημειωθεί, ότι,  το γυμναστήριο εξοπλίστηκε με σύγχρονα όργανα που αγοράστηκαν μέσω της επιχορήγησης, την οποία ενέκρινε ο Δήμος τον Οκτώβριο του 2015, ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2016 και με στόχο την καλύτερη δυνατή προετοιμασία των αθλητών.

Επιπλέον, με την συνδρομή των  τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Κατερίνης, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες συντήρησης και αισθητικής αναβάθμισης των εγκαταστάσεων του Ναυτικού Ομίλου στην Παραλία. Οι εργασίες επικεντρώθηκαν στην συντήρηση της τοιχοποιίας, σε ελαιοχρωματισμούς στο σύνολο των εγκαταστάσεων, σε ανακαίνιση της ηλεκτρικής εγκατάστασης και του φωτισμού στα λεμβαρχεία και στα γραφεία του Ομίλου.