Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας βρέθηκε στην παρουσίαση του Λευτέρη Λαζάρου

Οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας παρακολούθησαν την παρουσίαση μαγειρικής του Chef Λευτέρη Λαζάρου, από την εταιρεία Enterprise Greece

Στο πλαίσιο του προγράμματος “Ψάρια μεγαλωμένα με φροντίδα” της εταιρείας Enterprise Greece, η οποία έχει ξεκινήσει ενημερωτική εκστρατεία σε όλη την Ελλάδα, σχετικά με τα πλεονεκτήματα της ένταξης των ψαριών ιχθυοκαλλιέργειας στην καθημερινή διατροφή μας.
Οι σπουδαστές του Τομέα Επισιτισμού και του Τομέα Διαιτολογίας & Διατροφής του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, την Τετάρτη 27 Μαΐου, παρευρέθησαν στο Makedonia Palace Hotel Θεσσαλονίκης, για να παρακολουθήσουν την παρουσίαση του γνωστού chef Λευτέρη Λαζάρου και της διατροφολόγου Κωνσταντίνας Καρασούλη. Το μενού με βάση φυσικά το ψάρι, ήταν τσιπούρα σεβίτσε με ταχίνι και σησαμέλαιο, ανάμεικτη σαλάτα με λαβράκι καπνιστό, αγκινάρα, ντοματίνια Σαντορίνης, φρέσκα φασολάκια, βινεγκρέτ μυρωδικών κ.α.
Το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό και νοστιμότατο!
Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, με υπευθυνότητα και αφοσίωση στη δέσμευση του για ποιοτική εκπαίδευση, συνεχίζει να διοργανώνει εκπαιδευτικές επισκέψεις για τους σπουδαστές του, προκειμένου να τους παρέχει επιπρόσθετες γνώσεις που θα τους βοηθήσουν στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

Πληροφορίες:
ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη, Τ: 2310 552406