Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Η μεγαλύτερη συγκέντρωση του Γιώργου Κωνσταντόπουλου σε αυτή την προεκλογική περίοδο έγινε χθες βράδυ στον Κορινό

 Η μεγαλύτερη ανοιχτή συγκέντρωση του Γιώργου Κωνσταντόπουλου.
ΟΛΟΣ Ο ΚΟΡΙΝΟΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ!
Οι παρεμβάσεις του για την «Ολυμπιάδα» και την γέφυρα σε πρώτο πλάνο.


Η μεγαλύτερη συγκέντρωση του Γιώργου Κωνσταντόπουλου σε αυτή την προεκλογική περίοδο έγινε χθες βράδυ στον Κορινό. Όχι μόνο μια γεμάτη ασφυκτικά αίθουσα, αλλά και κόσμος έξω από αυτήν, παραβρέθηκαν για να συμμετέχουν στην ανοιχτή συζήτηση με τον υποψήφιο βουλευτή κ. Γιώργο Κωνσταντόπουλο. Οι πολίτες τον περίμεναν και έδειξαν να αγωνιούν για το αύριο της χώρας.
Ο υποψήφιος βουλευτής ανέφερε μεταξύ άλλων:  « Είμαι ανάμεσα σε φίλους. Είμαι σε ένα τόπο που όλα αυτά τα χρόνια που πολιτεύομαι μου δίνει δύναμη για να εκπροσωπώ την Πιερία. Και σας ευχαριστώ για αυτό. Θεωρώ πως οι παρεμβάσεις μου για τον Κορινό ήταν καίριες, ουσιαστικές και αποτελεσματικές. Σε κοινό μέτωπο με τον Δήμαρχο Κατερίνης πετύχαμε σε δύο θέματα που κανείς δεν πίστευε ότι θα υπάρξει αίσιο αποτέλεσμα. Ακόμα και σήμερα δεν μπορούν τα το πιστέψουν. Και αναφέρομαι στον παραθαλάσσιο οικισμό της Ολυμπιάδας καθώς και για την γέφυρα του Κορινού. Για αυτό σήμερα εδώ στον Κορινό σας λέω με σιγουριά πως ένα όνειρο δεκαετιών, ένα θέμα σκληρής αντιπαράθεσης ακόμα και ανάμεσα σας, έχει λυθεί. Η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ.
 Σε συνεργασία με τον Δήμαρχο Κατερίνης παλέψαμε και τα καταφέραμε. Περάσαμε ατελείωτες ώρες και μέρες, μέσα στα υπουργεία με κυβερνητικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες. Πιέσαμε αφόρητα όλους τους εμπλεκόμενους  με το ζήτημα και τους δώσαμε να καταλάβουν το πόσο σημαντικό είναι για μας αυτό το θέμα. Η Πιερία, ο Κορινός έχουν πλέον έτοιμο το σχέδιο δράσης και υλοποίησης για τον κορυφαίο βιοκλιματικό οικισμό όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε όλη την Μεσογειακή Ευρώπη. Ένα έργο που θα εκτινάξει τουριστικά και οικονομικά, τον Κορινό και όλη την ευρύτερη περιοχή.  Αυτός είναι ο ορισμός της ανάπτυξης. Και αυτό το καταφέραμε χωρίς να θίξουμε καμία περιβαλλοντική μελέτη. Θα συμβαδίσουμε με τους περιβαλλοντικούς όρους. Πλέον ο Κορινός κοιτάει με αισιοδοξία το μέλλον».


Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο θέμα της γέφυρας του Κορινού: «Όσον αφορά την γέφυρα του Κορινού το γνωρίζουν πλέον όλοι. Είναι μια προσωπική μάχη που έδωσα με τον Δήμαρχο Κατερίνης. Μια μάχη που κερδίσαμε. Μια μάχη που κέρδισε η Πιερία. Το μόνο που απομένει είναι το έργο ενίσχυσης και συντήρησης της. Οτιδήποτε άλλο σας λένε, είναι εκ του πονηρού. Θα το πω για πολλοστή φορά, η γέφυρα του Κορινού δεν θα πέσει.
Κλείνοντας την ομιλία είπε: «Μόνο πιστεύοντας στην συλλογική εργασία, όλα μπορούν να γίνουν, αν ενώσουμε τις δυνάμεις μας, αν εσείς οι πολίτες δεν ρισκάρετε αλλά συνεχίσετε να επενδύετε σε αυτούς που καλά γνωρίζετε. Σε αυτούς που όχι μόνο θέλουν αλλά έχουν αποδείξει ότι μπορούν. Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να πετύχουμε ακόμη περισσότερα. Είμαι σίγουρος πως οι σειρήνες οι οποίες φωνάζουν και μιλάνε για εύκολες λύσεις δεν θα σας αγγίξουν. Είμαι σίγουρος ότι όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε ακόμα περισσότερα. Είμαι σίγουρος πως η αλήθεια θα νικήσει. Αυτή την φορά θα θυμηθείτε και τι σας είπε ο Κώστας Καραμανλής το 2009 και πολλοί δεν τον ακούσατε, αυτή την φορά θα ακούσετε και την φωνή του Αντώνη Σαμαρά, την φωνή της Νέας Δημοκρατίας που σας καλεί να αντισταθείτε.
Ο λαϊκισμός δεν θα περάσει και δεν μπορεί να περάσει. Η Ελλάδα θα νικήσει».

Ολοκληρώνοντας την συζήτηση είπε τα εξής: Θεωρώ πως στάθηκα δίπλα σε όλους τους πολίτες της Πιερίας. Και πάντα σας λέω την αλήθεια με όποιο κόστος και αν έχει αυτή. Θεωρώ πως ήμουν χρήσιμος σε όλους τους τομείς για τους Πιεριεις. Αυτή την φορά που οι καταστάσεις είναι ακόμα πιο δύσκολες και οι συγκυρίες θέλουν έμπειρους και αποτελεσματικούς πολιτικούς, η επιλογή σας είναι ευθύνη και για μένα δέσμευση εγγύησης για το αύριο».