Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Ανοιχτός διάλογος του Γιώργου Κωνσταντόπουλου με πολίτες στη βόρεια Πιερία

 Η βόρεια Πιερία στέλνει μηνύματα αισιοδοξίας
Γιώργος Κωνσταντόπουλος: Μπορώ να εγγυηθώ το μέλλον του τόπου μας!

Κορυφώνεται η διαδικασία του ανοιχτού διαλόγου του υποψήφιου βουλευτή Πιερίας της Νέας Δημοκρατίας Γιώργου Κωνσταντόπουλου, με τις καθημερινές επαφές, στις οποίες αναπτύσσει τις θέσεις του και απαντάει σε όλα τα θέματα και προβλήματα που του θέτουν οι πολίτες.
Χθες βρέθηκε στη βόρεια Πιερία και επισκέφτηκε το Αιγίνιο, τον Κολινδρό, το Λιβάδι Κολινδρού και το Μακρύγιαλο, όπου οι κάτοικοι έδειξαν το έντονο ενδιαφέρον τους για την κορύφωση της προεκλογικής διαδικασίας και τα διακυβεύματα που προκύπτουν ενόψει της 25ης Ιανουαρίου.
Μαζί με το Γιώργο Κωνσταντόπουλο ο πρώην συνάδελφός του στη βουλή των Ελλήνων και τέως Δήμαρχος του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού Βαγγέλης Πολύζος, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Άρης Αγγέλου και Στέφανος Μπιτόπουλος, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου Πύδνας – Κολινδρού Παναγιώτης Καζάς, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ξανθούλα Βασιλειάδου, Γιώργος Πολυχρονίδης, Όθωνας Παπαϊωάννου και ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. της Ν.Δ. Πύδνας Κολινδρού Γιώργος Αριστείδους.


Ο υποψήφιος βουλευτής ανέφερε μεταξύ άλλων στις τοποθετήσεις του:  “Μόνο πιστεύοντας στην συλλογική εργασία, όλα μπορούν να γίνουν, αν ενώσουμε τις δυνάμεις μας, αν εσείς οι πολίτες δεν ρισκάρετε αλλά συνεχίσετε να επενδύετε  σε αυτούς που καλά γνωρίζετε. Σε αυτούς που όχι μόνο θέλουν αλλά έχουν αποδείξει ότι μπορούν. Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να πετύχουμε ακόμη περισσότερα. Είμαι σίγουρος πως οι σειρήνες οι οποίες φωνάζουν και μιλάνε για εύκολες λύσεις δεν θα σας αγγίξουν. Είμαι σίγουρος ότι όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε ακόμα περισσότερα. Είμαι σίγουρος πως η αλήθεια θα νικήσει. Αυτή την φορά θα θυμηθείτε και τι σας είπε ο Κώστας Καραμανλής το 2009 και πολλοί δεν τον ακούσατε, αυτή την φορά θα ακούσετε και την φωνή του Αντώνη Σαμαρά, την φωνή της Νέας Δημοκρατίας που σας καλεί να αντισταθείτε.”


O Γιώργος Κωνσταντόπουλος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις παρεμβάσεις που έκανε για τον αγροτικό κόσμο, αναφέροντας χαρακτηριστικά: “Ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ ήρθε στην Πιερία για να καταγράψει άμεσα τις ζημιές που υπέστησαν οι αγρότες από τις χαλαζοπτώσεις και βροχοπτώσεις του καλοκαιριού και αύριο κιόλας καταβάλλονται και οι αποζημιώσεις σε όλους όσους είχαν υποστεί ζημίες. 

Ολοκληρώνοντας έκανε εκτενή αναφορά στο κεντρικό διακύβευμα των εκλογών, τονίζοντας: Ο λαϊκισμός δεν θα περάσει και δεν μπορεί να περάσει. Η Ελλάδα θα νικήσει. Η Ελλάδα θα νικήσει με πρόσωπα τα οποία καλείστε να εμπιστευτείτε, γιατί μακριά από κόμματα και χρώματα, ο τόπος μας θα πάει μπροστά, μόνο με  πρόσωπα που εσείς μπορείτε να εμπιστευτείτε.
Στο τέλος των τοποθετήσεών του και αφού κάλεσε τους παριστάμενους στην κεντρική εκδήλωση της Ν.Δ. στην Πιερία την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου στις 8 μ.μ. στο συνεδριακό κέντρο του Δήμου Κατερίνης, τόνισε: «Η μόνη εγγύηση που έχω να σας δώσω για το αύριο είναι το τι κάναμε μαζί χθες, και οι δυνατότητες που έχουμε αναπτύξει τόσα χρόνια, να συνεργαζόμαστε, για να μπορούμε να δουλεύουμε όλοι μαζί. Αυτή είναι η εγγύηση η δική μου αυτή είναι η εγγύηση της Νέας Δημοκρατίας.
Σήμερα περισσότερο από ποτέ, η επιλογή σας είναι ευθύνη και για εμένα δέσμευση εγγύησης για το αύριο.»