Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Κοντά σε ηλικιωμένους πολίτες του Δήμου Πύδνας Κολινδρού βρέθηκε ο Δήμαρχος Βαγγέλης Λαγδάρης

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Γραφείο Τύπου Δήμου Πύδνας Κολινδρού
 Κοντά σε ηλικιωμένους πολίτες του Δήμου Πύδνας Κολινδρού βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης ο Δήμαρχος Βαγγέλης Λαγδάρης, μαζί με τις υπαλλήλους του προγράμματος
«Βοήθεια στο Σπίτι», με αφορμή την Ημέρα 3ης Ηλικίας, όπως έχει καθιερωθεί η 1η Οκτωβρίου. Με την κίνηση αυτή θέλησε να τιμήσει τους ανθρώπους που έχουν προσφέρει στον τόπο ανταλλάσοντας απόψεις για θέματα που τους αφορούν.


Πρόκειται άλλωστε για την ημέρα μνήμης για τους απόμαχους της εργασίας, οι οποίοι παραμένουν χρήσιμοι στην κοινωνία και γι’ αυτό θα πρέπει να μην ξεχνάμε τις υποχρεώσεις μας προς αυτούς. Ο Δήμαρχος, επισκέφθηκε σπίτια ηλικιωμένων και το ΚΑΠΗ της Δ.Ε. Αιγινίου, ενημερώθηκε για λεπτομέρειες του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», που καλύπτει το σύνολο των ηλικιωμένων που έχουν ανάγκες και δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν μόνοι τους.
Στις συζητήσεις που είχε με τους ανθρώπους που επισκέφθηκε, ο Δήμαρχος τόνισε ότι ο Δήμος Πύδνας Κολινδρού είναι δίπλα τους και θα εξακολουθήσει να προσφέρει ότι μπορεί για την 3η Ηλικία, αφουγκραζόμενος τις ανάγκες τους.