Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΡΜΑΚΗΣ, ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Ο Μιχάλης Παρμάκης στην στέγη του ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ»

ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ – ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΛΟΙ

Η αθλητική ατζέντα των εκδηλώσεων για τον ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ» συνεχίστηκε το
απόγευμα της περασμένης Δευτέρας στην στέγη του συλλόγου, με την φιλοξενία του Πρωταθλητή  Ελλάδος στον Μαραθώνιο Μιχάλη Παρμάκη, ο οποίος πραγματοποίησε ομιλία με θέμα: «MΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ – ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΛΟΙ»:«Ναι στο τρέξιμο, την άθληση και την συμμετοχή στο μαραθώνιο που αποτελεί ένα απλό, πρακτικό και άμεσο άθλημα χωρίς όμως να ξεπερνάμε τα όρια» ήταν το μήνυμα των όσων τόνισε ο Έλληνας πρωταθλητής.


Η ενημερωτική εκδήλωση εντάσσεται στον προγραμματισμένο κύκλο δραστηριοτήτων του συλλόγου, με επίκεντρο την παρουσία στην Κατερίνη σημαντικών εκπροσώπων των μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων, οι οποίοι τιμούν με τη διαχρονική ενασχόληση & προσφορά τους, τον ελληνικό αθλητισμό.


Οι πολύτιμες συμβουλές και εμπειρίες του πρωταθλητή μας, επικεντρώθηκαν μεταξύ άλλων στη μετάδοση των μηνυμάτων που μόνο ο αθλητισμός μπορεί να προσφέρει στα άτομα όλων των ηλικιών, ενώ απάντησε υπομονετικά σε όλα τα ερωτήματα μελών και φίλων του συλλόγου τα οποία εστιάσθηκαν στα οφέλη του τρεξίματος, τις μεθόδους προπόνησης, ενδυνάμωσης και αποκατάστασης, τα διάφορα εδάφη τρεξίματος και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους, την διατροφή πριν και κατά τη διάρκεια των αγώνων κ.α.
Ξεχωριστή στιγμή στη διάρκεια της εκδήλωσης που προκάλεσε το παρατεταμένο χειροκρότημα όλων ήταν η συγκινητική αναφορά του πρωταθλητή μας στα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην πολύχρονη αθλητική του διαδρομή και τα οποία κατάφερε να ξεπεράσει τόσο με τη δύναμη της θέλησης, το μεράκι για τον αθλητισμό, όσο και με την πολύτιμη συνδρομή της συζύγου και της οικογένειάς του.


Μιχάλης Παρμάκης: «Ο ΖΕΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΕ ΣΩΣΤΕΣ ΒΑΣΕΙΣ»

Στον πρωταθλητή, ο οποίος κέρδισε όλους όσοι παρέστησαν με την αμεσότητα και την απλότητά του, ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. απένειμαν αναμνηστικό δώρο με το έμβλημα του συλλόγου. Ο Μιχάλης Παρμάκης στον επίλογο της εκδήλωσης ευχαρίστησε για την υποδοχή τα μέλη του συλλόγου επισημαίνοντας μεταξύ άλλων: «Διαπιστώνω και σήμερα ότι αποτελείτε έναν σύλλογο που έχει θέσει τα σωστά θεμέλια λειτουργίας. Στον πρόεδρο, το Δ.Σ. και σε όλους τους εθελοντές και φίλους του συλλόγου εύχομαι να συνεχίσετε έτσι συντονισμένα, δημιουργικά. Εγώ προσωπικά όπως έχω πράξει μέχρι σήμερα θα παρακολουθώ από κοντά στις δραστηριότητες του συλλόγου και θα συμμετέχω στους καλά οργανωμένους αγώνες που όλοι γνωρίζουμε ότι πραγματοποιείτε».