Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΣΥΡΙΖΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΥΠ.ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ(ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ)
ΥΠ.ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ        ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΣΤΑΘΗΣ

Εδώ και έξι χρόνια βιώνουμε τις συνέπειες της χειρότερης, μεταπολεμικά, οικονομικής κρίσης της χώρας μας. Τα σκληρότατα μέτρα που επιβάλλονται από την τρόϊκα της Ε.Ε., του ΔΝΤ και της Ε.Κ.Τ. σε συνεργασία με τις τις οικονομικές ελίτ, μέσα από αλλεπάλληλα μνημόνια και μεσοπρόθεσμα προγράμματα βάρβαρης λιτότητας, οδηγούν μεγάλα τμήματα του λαού στη φτώχεια και σε κοινωνικόαποκλεισμό. Σε αυτή τη πολιτική συμμέτοχοι και συνυπεύθυνοι, μαζί με την κυβέρνηση, είναι και οι πολιτικοί τους εκπρόσωποι στην Περιφέρεια της Κ. Μακεδονίας Ο κος Τζιτζικώστας και η αντιπεριφερειάρχης κα Μαυρίδου ανακάλυψαν προεκλογικά την "ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ".Επί 3,5 χρόνια την μόνη ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ που έχουν δείξει
είναι την αλληλεγγύη στα οικονομικά συμφέροντα,την αλληλεγγύη στην βάρβαρη οικονομική πολιτική της κυβέρνησής τους,την αλληλεγγύη στους" κολλητούς" τους,την αλληλεγγύη στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας.Ο κος Ιωαννίδης,ο ΚΟΟΥΤΣ της ΦΤΩΧΕΙΑΣ και της ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ,μαζί με τον εκλεκτό του αντιπεριφερειάρχη κο Χριστογιάννη αφού σαν βουλευτές ψήφισαν όλα τα μέτρα που ρημάξανε τις ζωές μας,διεκδικούν τη ψήφο μας στην περιφέρεια  για να αποτελειώσουν , από κοντά αυτή τη φορά και όχι από το κοινοβούλιο,ότι έχει απομείνει ζωντανό στην Κ.Μακεδονία.

Την Κυριακή 18 Μαΐου βάζουμε τέλος σε αυτές τις πολιτικές. Ψηφίζουμε για τις ζωές μας,ψηφίζουμε για την ανατροπή στην Κ.Μακεδονία.Αποδεικνύουμε με τη ψήφο μας ότι υπάρχει άλλος δρόμος,διεκδικούμε αυτό που μας αξίζει,δημιουργούμε ένα καλύτερο μέλλον για μας και τα παιδιά μας.


Την Κυριακή 18 Μαΐου κλείνουμε από τώρα ραντεβού για την ερχόμενη εβδομάδα.Ενα ιστορικό ραντεβού,γιατί η αριστερά στην Κ.Μακεδονία θα βρίσκεται για πρώτη φορά στο δεύτερο γύρο των εκλογών.



ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΕΝΟΤΗΤΑ- ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ


Ριζοσπαστική Αριστερή Ενότητα 
Π Ι Ε Ρ Ι Α Σ