Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΚΑΖΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΙΓΙΝΙΟΥ

 Ξεκάθαρο μήνυμα νίκης έστειλαν εκατοντάδες πολίτες με τη μαζική συμμετοχή τους, στην κεντρική προεκλογική ομιλία του υποψηφίου Δήμαρχου Πύδνας Κολινδρού κ. Παναγιώτη
Καζά που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής  στην Κεντρική Πλατεία Αιγινίου.
Ο κ. Παναγιώτης Καζάς,, στην ομιλία του, αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους για την προσέλευσή τους καθώς και τους υποψήφιους Συμβούλους  του συνδυασμού του «Η ΒΟΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ» που τον υποστηρίζουν, τόνισε ότι στόχος του είναι η αλλαγή στον Δήμο. Με ιδιαίτερη έμφαση στα θέματα της Δημοκρατικής και θεσμικής λειτουργίας, της οικονομικής διαχείρισης και της αναβάθμισης των Δημοτικών υπηρεσιών. Δίνοντας τη διαβεβαίωση ότι, από την ανάληψη των καθηκόντων του ο Δήμος με σύγχρονη αναδιοργάνωση και ριζική αναβάθμιση του επιπέδου των υπηρεσιών του, θα βρίσκεται δίπλα στον Δημότη, έτοιμος να επιλύει αποτελεσματικά τα προβλήματα και να ικανοποιεί κάθε δίκαιο και αιτιολογημένο αίτημά του».
Απευθυνόμαστε σε όλους τους Δημότες, τόνισε ο κ. Παναγιώτης  Καζάς, ανεξάρτητα από ιδεολογικές - κομματικές τοποθετήσεις, επειδή τα καθημερινά μας προβλήματα δεν έχουν κομματικό χρώμα.
Στη συνέχεια ο κ. Παναγιώτης Καζάς ανέλυσε τους κεντρικούς πυλώνες του προγράμματος του, για την ανάπτυξη της Βόρειας Πιερίας, με παρεμβάσεις για την ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, την ανάπτυξη της αγροτικής οικονομίας, στήριξη στη νέα γενιά και στην απασχόληση και επανεκκίνηση στον τομέα του τουρισμού.
Άμεση προτεραιότητα έδωσε στο νερό της ύδρευσης όλου του Δήμου, λύση στο πρόβλημα των σκουπιδιών και της ανακύκλωσης, αγροτική οικονομία, άρδευση και δημιουργία τουριστικού προορισμού για το Δήμο μας. 
Επίσης αναφέρθηκε για το «Κ.Α.Τ.» ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ στο ΑΙΓΙΝΙΟ  Τα τεύχη δημοπράτησης είναι έτοιμα αλλά λόγω κρίσης δεν προχώρησε, θα κινηθούμε άμεσα για ένταξη στα  ΝΕΑ ΣΔΙΤ ( ΣΥΜΠΡΑΞΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΜΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ)
Αποπεράτωση του Πολιτιστικού Κέντρου.
Ολοκληρωμένη διαχείριση για αύξηση των εσόδων της Εμποροπανήγυρης Αιγινίου και επέκταση δραστηριοτήτων όπως κλαδικές εκθέσεις εκμετάλλευση διαφημίσεων κ.α.
Ανάπλαση της εικόνας των εισόδων του Αιγινίου.
Συντήρηση και αντικατάσταση μηχανημάτων του Βιολογικού Καθαρισμού.
Διαρκεί αγώνα χρειάζεται, τόνισε ο Παναγιώτης Καζάς, για να ανοίξει η είσοδος και η έξοδος προς την εθνική οδό μέχρι να κατασκευαστεί η γέφυρα του κόμβου και για να ελαττωθεί η τιμή της διέλευσης των οχημάτων  από και προς το Αιγίνιο και στα όμορα Δημοτικά Διαμερίσματα.
Περιφερειακή οδό για την διέλευση μεγάλων και βαρέων οχημάτων.
Καλλωπισμό και συντήρηση των κοιμητηρίων.
Κοινωνική δικαιοσύνη και βοήθεια για τα άτομα που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, ενίσχυση  του προγράμματος «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ»
Σας ευχαριστούμε όλους για τη συγκλονιστική σας παρουσία ήταν τα του λόγια του Παναγιώτη Καζά πριν καλέσει στο βήμα τους υποψηφίους του συνδυασμού του.







Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος....