Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Πρωτοφανής η ανταπόκριση του κόσμου του Μακρυγιάλου στο πρόσωπο του Παναγιώτη Καζά

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Η ΒΟΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ
Η πρωτοφανής ανταπόκριση του κόσμου του Μακρυγιάλου , χθες βράδυ, απέδειξε περίτρανα, την στήριξη των συμπολιτών μας, στο πρόσωπο του
υποψηφίου Δημάρχου Πύδνας Κολινδρού Παναγιώτη Καζά.
Χαίρομαι που βρίσκομαι ανάμεσά σας, ξεκίνησε την ομιλία του ο Παναγιώτης Καζάς και που ανταποκριθήκατε στην πρόσκληση του συνδυασμού μας «Η ΒΟΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ», να έρθετε σήμερα εδώ. Θέλαμε να είστε μαζί μας, στο  ξεκίνημα ενός ταξιδιού και μιας προσπάθειας να πάμε τον τόπο μας μπροστά. Η δική σας δυνατή παρουσία σήμερα εδώ είναι η εγγύηση της δικής μας νίκης, της νίκης του Δήμου Πύδνας Κολινδρού. Δεν διεκδικούμε τα αξιώματα  μόνο και μόνο για να τα αποκτήσουμε, αλλά γιατί πιστεύουμε ότι μπορούμε να προσφέρουμε με όλες μας τις δυνάμεις και θα τις εξαντλήσουμε για το σκοπό αυτό.

 
         Η θητεία της νέας Δημοτικής Αρχής είναι πέντε χρόνια. Αυτό σημαίνει ότι η νέα Δημοτική Αρχή θα έχει χρόνο μπροστά της να κάνει αρκετά πράγματα, αλλά σημαίνει και κάτι άλλο. Δεν πρέπει να κάνουμε αβασάνιστα τις επιλογές μας την ημέρα των εκλογών στις 18 Μαΐου,. Δεν πρέπει να κάνουμε άλλα λάθη. Δεν μπορούμε να κάνουμε άλλα λάθη.
Σκεφτείτε το συμφέρον του τόπου μας με το χέρι στην καρδιά και με τη δύναμη της ψήφου σας, επιλέξτε τους πιο άξιους, τους πιο  ικανούς. Δεν είναι ώρα για πειραματισμούς. Εμείς σας ζητάμε να στηρίξετε τον συνδυασμό «Η ΒΟΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ», για να ξεκινήσει μία δημιουργική προσπάθεια στον Δήμο Πύδνας Κολινδρού. Ζητάμε την στήριξή σας και την ψήφο σας.
            Στη συνέχεια παρουσίασε το πρόγραμμα του συνδυασμού για τις αρχές, τους στόχους και τις θέσεις του, για τα προβλήματα που απασχολούν τον τόπο και ειδικότερα για τον Μακρύγιαλο :
-Τη δημιουργία Πολιτιστικού Κέντρου στο χώρο του Αγροτικού Συλλόγου.
-Διάνοιξη χώρου πίσω από το Δημοτικό κατάστημα για τις βάρκες για  να λυθεί άμεσα το πρόβλημα, αλλά βασικός μας στόχος είναι η δημιουργία Αλιευτικού Καταφυγίου για το οποίο είναι έτοιμη η μελέτη, εμείς θα ασκήσουμε πιέσεις να το εντάξουμε στο ΕΣΠΑ 2014-2020.
-Άμεση αντιμετώπιση των αναγκών της καθημερινότητας, οδοποιία, καθαριότητα, καθαρές ακτές.
-Επέκταση του σχεδίου πόλης του Μακρυγιάλου.
-Περικοπή  του διπλού παγίου στην ύδρευση, μόνο ένα.
-Δημιουργία  Εμπορευματικού σταθμού στο Μακρύγιαλο, ένα έργο πνοής για ολόκληρη την Πιερία.
-Γιατρός σε καθημερινή βάση στο Μακρύγιαλο.
-Ολοκλήρωση και  επέκταση των έργων της αποχέτευσης εκεί που δεν θα γίνουν στην πρώτη φάση.
-Ενεργή στήριξη της Πανελλαδικής εκδήλωσης jet ski και φουσκωτών σκαφών
-Το ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟΥ, γιατί σαν Μουσείο θα το ολοκληρώσουμε και θα αγωνιστούμε να επαναφέρουμε τους Θησαυρούς της Βόρειας Πιερίας στον τόπο τους, προβολή και προώθηση των αρχαιολογικών μας χώρων και ειδικότερα το κάστρο της Αρχαίας Πύδνας, αυξάνοντας την επισκεψημότητα.
-Αναγέννηση και  εκσυγχρονισμό του τουριστικού προϊόντος, του Μακρυγιάλου, για να επαναφέρουμε τον τουρισμό και τα έσοδα από τον τουρισμό που είχαμε κάποτε.
Καθώς πρέπει να επαναφέρουμε και τη Γαλάζια σημαία στην παραλία του Μακρυγιάλου που τελευταία… τη χάσαμε. 
Ειδική αναφορά έκανε ο κ. Παναγιώτης Καζάς για τα μύδια Μακρυγιάλου ένα προϊόν με ονομασία προέλευσης. Εδώ παράγεται σχεδόν το ήμισυ της παραγωγής μυδιών ολόκληρης της Ελλάδας.
Πρέπει να δημιουργήσουμε έναν πιστοποιημένο φορέα, με ένα ισχυρό brand name ( Εμπορικό Σήμα ) και με την ανάλογη προβολή και διαφήμιση να τα κάνουμε γνωστά σε ολόκληρο τον κόσμο προσθέτοντας τα, αξία και όχι στέλνοντας τα  στην Ιταλία, να τα βαφτίζουν Ιταλικά και να  τρώει η Ευρώπη τα Μύδια Μακρυγιάλου για Ιταλικά…
Τελειώνοντας την ομιλία του ο Παναγιώτης Καζάς μέσα σε παρατεταμένα χειροκροτήματα, παρουσίασε τους υποψήφιους Δημοτικούς και τοπικούς Συμβούλους.
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΕΘΩΝΗΣ
  1. ΒΟΥΛΚΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ
  2. ΔΟΔΟΠΟΥΛΟΥ-ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ
  3. ΚΑΒΟΥΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
  4. ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΜΩΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
  5. ΜΕΛΙΔΩΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ
  6. ΜΙΑΟΥΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ
  7. ΝΑΒΡΟΖΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
  8. ΠΑΠΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΘΩΜΑ
  9. ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΟΘΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟΥ 
1.  ΒΑΒΥΛΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ (ΦΙΛΙΩ) ΤΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ
2.  ΚΑΤΣΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ
3.  ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑ

4. ΤΣΑΡΤΣΑΜΠΑΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ