Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Δημήτρης Ζαφείρης:Οι περιβόητες συζητήσεις επί συζητήσεων για ενώσεις επί ενώσεων για προσχώρηση του συνδυασμού μας με υποψηφίους Δημάρχους για μας αποτελούν ΠΑΡΕΛΘΟΝ

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... γραφείου τύπου Δ.Ζαφείρη

Δημήτρης Ζαφείρης: Οι περιβόητες συζητήσεις επί συζητήσεων για ενώσεις επί ενώσεων για προσχώρηση του συνδυασμού μας με υποψηφίους Δημάρχους για μας αποτελούν ΠΑΡΕΛΘΟΝ

Αυτόνομη και ανεξάρτητη κατεβαίνει στις εκλογές του Μαίου 2014 η δημοτική μας παράταξη.
Τις τελευταίες ημέρες είχαν κυκλοφορήσει σενάρια σχετικά με το ενδεχόμενο να συμμαχήσει  ο συνδυασμός μας με υποψηφίους Δημάρχους για τις δημοτικές εκλογές.
Δεν γνωρίζουμε από ποιο ή ποια πρόσωπα τροφοδοτήθηκαν και διαδόθηκαν τέτοιου είδους παραπλανητικές πληροφορίες, ούτε ποιο στόχο έχουν, τα οποία δεν είχαν καμία προσωπική επαφή καμία σχέση με τον συνδυασμό μας. 

Πιθανόν μια τέτοια συνεργασία θα εξυπηρετούσε κάποιους, επιδιώκοντας να επηρεάσουν αρνητικά την κοινή γνώμη για την παράταξή μας ή για να προκαλέσουν και να δημιουργήσουν πρόβλημα στην συγκρότηση ψηφοδελτίου.

Όσοι προβαίνουν σε τέτοιες διαδόσεις ή τις υιοθετούν βρίσκονται πολύ μακρυά τόσο από τα κριτήριά μου για την τοπική αυτοδιοίκηση όσο και από τον χαρακτήρα μου σαν προσωπικότητα.
Στην τοπική αυτοδιοίκηση την δύναμη έχει ο δημότης τόσο για να αναδείξει τους πρώτους, αλλά και για να ανατρέψει ή να απορρίψει ότι δεν δέχεται ή δεν εγκρίνει ή δεν θεωρεί κατάλληλο με τα δικά του δεδομένα, τα οποία τις περισσότερες φορές δεν συμπίπτουν ούτε ταυτίζονται με αυτά των υποψηφίων και είναι πολλές φορές διαφορετικά, γιατί καλύτερα γνωρίζουν οι δημότες το συμφέρον του τόπου τους, όπως επίσης και όσοι κατοικούν σ’ αυτόν.