Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Μήνυμα της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας για την Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Π.Ε.ΠΙΕΡΙΑΣ
Η επέτειος της 25ης Μαρτίου έχει για τον ελληνισμό έναν ιδιαίτερο συμβολισμό. Ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου, ημέρα χαράς και αγαλλίασης, αποτελεί μία από τις σημαντικότερες γιορτές της Εκκλησίας μας. Το χαρμόσυνο μήνυμα του
ερχομού του Σωτήρα γεμίζει με ελπίδα τους απανταχού Έλληνες πως παρά τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν καθημερινά, οι δυσκολίες θα φύγουν και θα έρθουν οι καλύτερες μέρες που όλοι μας προσδοκούμε.
Ο Ελληνισμός γιορτάζει ταυτοχρόνως και την έναρξη του αγώνα της Επανάστασης του 1821, η οποία έγινε παγκόσμιο σύμβολο ηρωϊσμού, ελευθερίας, θάρρους, αυτοθυσίας, γενναιότητας. Αυτή η νίκη του Δαυίδ επί του Γολιάθ, ας αποτελέσει το έναυσμα για τον αγώνα των σύγχρονων Ελλήνων που θα οδηγήσει στο δρόμο της ανάπτυξης και της προόδου.
Με αφορμή αυτή τη σημαντική ημέρα τόσο για τη χριστιανοσύνη όσο και για τους Έλληνες, καλούμαστε όλοι μας να οπλιστούμε με ισχυρή βούληση και να συμβάλουμε στην αναγέννηση της χώρας μας για το μέλλον της νέας γενιάς, με γνώμονα τις αξίες της 25ης Μαρτίου.

Χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες.