Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Συγκέντρωση των υποψήφιων Δημοτικών και τοπικών Συμβούλων της Δημοτικής Παράταξης του Δημήτρη Ζαφείρη στο Αιγίνιο

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Γραφείο τύπου Δ.ΖΑΦΕΙΡΗ
Σε κλίμα  θερμής υποστήριξης του Δημήτρη Ζαφείρη, υποψήφιου Δήμαρχου Πύδνας-Κολινδρού, πραγματοποιήθηκε  η συγκέντρωση-συνάντηση των  υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων, οι οποίοι θα στελεχώσουν το
ψηφοδέλτιο της δημοτικής παράταξης.
Η συνάντηση είχε στόχο την ενημέρωση και εξειδίκευση των στόχων του συνδυασμού και την οργάνωση της πορείας μας μέχρι τις εκλογές. Η συνάντηση αυτή  αποδεικνύει για μια άλλη φορά την ουσιαστική συμμετοχή όλων των υποψηφίων σε όλα τα στάδια αυτής της πορείας.
Ο επικεφαλής της παράταξης, Δημήτρης Ζαφείρης στη συγκέντρωση η οποία έλαβε χώρα στο Αιγίνιο ενημέρωσε τα στελέχη για τις εξελίξεις,καθώς επίσης πάρθηκε ομόφωνη απόφαση ότι κατεβαίνει ο συνδυασμός αυτόνομα και ανεξάρτητα.
Ο Δημήτρης Ζαφείρης ευχαρίστησε όλους για την τιμή που του έκαναν  για την απόφασή τους να συστρατευτούν μαζί του σε ένα πολυσυλλεκτικό, υπερκομματικό και αμιγώς αυτοδιοικητικό συνδυασμό,τονίζοντας ότι με αισιοδοξία και επιχειρήματα θα μιλήσουμε στον κόσμο παντού, στη δουλειά και στο σπίτι, θα ακούσουμε τους προβληματισμούς του και θα αποδείξουμε ότι είμαστε έτοιμοι για την επόμενη μέρα.

Οι υποψήφιοι, οι οποίοι θα αποτελέσουν τον αρχικό πυρήνα του ψηφοδελτίου της δημοτικής παράταξης  που προέρχονται από όλα τα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου.
Η νέα δημοτική παράταξη του Δημήτρη Ζαφείρη συνδυάζει αρμονικά την πρωτοποριακή αντίληψη της νέας γενιάς με την πολύτιμη εμπειρία των επιτυχημένων αυτοδιοικητικών στελεχών, έχοντας ως θεμέλιο λίθο την αρχή της διαφάνειας και της ειλικρίνειας.