Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Ο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΙΑΝΙΔΗΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΜΑΪΟΥ

Στις εκλογές Μάιου 2014
χρίσμα δίνει η κοινωνία έχοντας ως οδηγό της τη σκληρή πραγματικότητα.

Πιστεύω πως όσοι αγαπάμε τον τόπο μας, πρέπει εμπράκτως να το δείχνουμε.
Σήμερα είναι περισσότερο από ποτέ επιτακτική η σύνδεση της ηθικής με την πολιτική.
Θα γνωρίζετε όλοι την παροιμία που λέει πως «Ένας κούκος δεν φέρνει την Άνοιξη», θα
πρέπει λοιπόν, όλος ο κόσμος να κατανοήσει πλέον την ανάγκη της «ΕΝΩΣΗΣ» όχι μόνο των πολλών παρατάξεων, τα οποία μετατρέπουν τις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές σε πασαρέλα προσωπικών φιλοδοξιών και ανέξοδων υποσχέσεων, αλλά και την «ΕΝΩΣΗ» όλων των πολιτών του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού, χωρίς απολύτως καμία διάκριση προς όφελος όλων μας, ως Καλλικρατικός πλέον Δήμος.  
Θέλω να ελπίζω πως σ’ αυτές τις εκλογές, όλοι οι Δημότες θα γίνουν μια γροθιά, που θα δώσει το ηχηρό μήνυμα, πως όλοι μαζί μπορούν να καταφέρουν να χτίσουν έναν καλύτερο Καλλικρατικό Δήμο και να ξεχάσουν τις υποσχέσεις που απλά ανακυκλώνονται.
Οφείλουμε να θέσουμε ως κανόνα και πεποίθηση μας, ότι κάθε παράταξη και κάθε διεκδικητής, δεν πρέπει να θεωρεί τις Δημοτικές εκλογές μια ευκαιρία αναμέτρησης για συμφέροντα και μόνο οφέλη, διότι έτσι οδηγούμεθα στην οπισθοδρόμηση.
Είναι προφανές ότι το αύριο του Δήμου θα καθοριστεί από τις αποφάσεις που θα πάρουμε και από τους ανθρώπους που θα κληθούν να τις υλοποιήσουν.
Ο Δήμος Πύδνας-Κολινδρού χρειάζεται ανθρώπους με έμπνευση όραμα και νέες αντιλήψεις, αλλά και την πολύτιμη εμπειρία των παλαιών αυτοδιοικητικων.

Για αυτό ζητούμε την συστράτευση όλων των δυνάμεων του τόπου μας στον κοινό αγώνα μαζί με αξιόλογους ανθρώπους, «οπλισμένους» με όρεξη για δουλειά, ένα νέο ξεκίνημα που θα έχει σκοπό την επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας, με γνώμονα πάντα την ανάπτυξη.