Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

Γλυκά δώρα από το Επιμελητήριο Πιερίας στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης

 Το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Κατερίνης που στεγάζεται σε ένα πρότυπο Ευρωπαϊκών προδιαγραφών κτήριο στη Γανόχωρα
Πιερίας, επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του Επιμελητήριου Πιερίας κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου και μέλη του Δ.Σ., καθώς και η Αντιπεριφερειάρχης  Πιερίας κα. Σοφία Μαυρίδου προσφέροντας πασχαλιάτικα γλυκίσματα και λιχουδιές για τα παιδιά.
Τον πρόεδρο κ. Ηλία Χατζηχριστοδούλου και την  Αντιπεριφερειάρχη  Πιερίας κα. Σοφία Μαυρίδου τους υποδέχτηκε η Διευθύντρια του Σχολείου κα. Σύλβια Δεληγιαννίδου  η οποία αφού ευχαρίστησε τον πρόεδρο για την ευγενική χειρονομία του ανέφερε ότι η δομή αγωγής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης είναι η μοναδική στο Νομό μας και ότι στο Σχολείο φοιτούν 14 παιδιά στον Νηπιαγωγείο και 36 παιδιά στο Δημοτικό, από όλη την Πιερία. Τα παιδιά του Σχολείου τόνισε ότι χρειάζονται σταθερότητα προσώπων και πάνω από όλα αγάπη.


Ο πρόεδρος του Επιμελητήριου  Πιερίας κ. Η. Χατζηχριστοδούλου ανέφερε ότι : «επιθυμία τόσο του Επιμελητηρίου Πιερίας όσο και της Αντιπεριφέρειας Πιερίας είναι να δώσουμε χαρά και αγάπη στα παιδιά». Συνεχάρη την κα. Δεληγιαννίδου και το προσωπικό του Σχολείου για το αξιόλογο έργο που επιτελούν και τους ευχήθηκε καλή δύναμη και καλή συνέχεια στο έργο τους και κλείνοντας ανέφερε ότι : «το Επιμελητήριο Πιερίας στο πλαίσιο των κοινωνικών δράσεων, όπου μπορεί βοηθάει με το δικό του τρόπο».
Αφού συνεχάρη για το έργο και ευχήθηκε καλή συνέχεια και η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κα. Σ. Μαυρίδου , προσέφεραν τις γλυκές, χρωματιστές λιχουδιές στην κα. Δεληγιαννίδου για να τις μοιράσει στα παιδιά του Σχολείου.
Ο πρόεδρος κ. Ηλία Χατζηχριστοδούλου συνοδεύονταν από την Α΄ Αντιπρόεδρο κα. Ματούλα Βελώνη, την Οικονομική Επόπτη κα. Χάιδω Παπαχατζή και τα μέλη του Δ.Σ. κα. Βίνα Φλογέρα και κα. Σμαρώ Γιαννούλη.