Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

Δήμος Κατερίνης - "Εαρινές Ημέρες Μουσών" Εστίας Πιερίδων Μουσών: Ζωγραφικές δημιουργίες της Βασιλικής Κατσαρέλια στην Αστική Σχολή

 «ΕΑΡΙΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΟΥΣΩΝ 2018» -  ΕΣΤΙΑΣ ΠΙΕΡΙΔΩΝ ΜΟΥΣΩΝ

Με την υποστήριξη του Δήμου Κατερίνης, σε συνδιοργάνωση με τον  Οργανισμό Πολιτισμού (ΟΠΠΑΠ)  και υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης & Πλαταμώνος

  
Ζωγραφικές δημιουργίες της Βασιλικής Κατσαρέλια στην Αστική Σχολή
  
Ζωγραφικές δημιουργίες με πολλά χρώματα και χαμόγελα, εμπνευσμένη από τις αγνές ψυχές των παιδιών, με τίτλο  "στη χώρα των παραμυθιών" φιλοξενούνται στην Αστική Σχολή.


Πρόκειται για την πρώτη έκθεση ζωγραφικής της Βασιλικής Κατσαρέλια, η οποία εντάσσεται στο πρόγραμμα εκδηλώσεων με τίτλο: «Εαρινές Ημέρες Μουσών», που πραγματοποιούνται με την υποστήριξη του Δήμου Κατερίνης, σε συνδιοργάνωση με τον Οργανισμό Πολιτισμού (ΟΠΠΑΠ) και υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης & Πλαταμώνος.
Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 20 Απριλίου.
Ώρες λειτουργίας:10:00 -13:00 και 18:00-21:00


Λίγα λόγια για τη δημιουργό

Η Βασιλική Κατσαρέλια γεννήθηκε στη Μεθώνη Περίας. Αποφοίτησε από το Τεχνικό Επαγγελματικό Λύκειο κι από τον τομέα Οικονομίας & Διοίκησης Επιχειρήσεων, ενώ σήμερα διατηρεί δική της επιχείρηση στην Κατερίνη.


Ασχολείται με τη ζωγραφική και το σχέδιο αρκετά χρόνια και σε επαγγελματικό επίπεδο. Έχει επιμεληθεί εξώφυλλα λογοτεχνικών βιβλίων, έχει παρακολουθήσει μαθήματα ζωγραφικής στον κο Συμεών Δεμερτζίδη, ενώ σήμερα παραδίδει μαθήματα ζωγραφικής. Παράλληλα με την επαγγελματική της δραστηριότητα, συμμετείχε σε ομαδικές Εκθέσεις Τέχνης και σε Φεστιβάλ. Γράφει διηγήματα, κείμενα και ιστορίες λογοτεχνικού περιεχομένου. Η επαφή κι η αγάπη της για τα παιδιά την οδήγησε στα παραμύθια.