Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

Ο πρώτος σκόρερ του Αιγινιακού Θωμάς Παπαδόπουλος εξηγεί το μυστικό της μετάλλαξης της ομάδας του

Ο πρώτος σκόρερ του Αιγινιακού Θωμάς Παπαδόπουλος εξηγεί στο FL News το μυστικό της μετάλλαξης της ομάδας του που στάθηκε όρθια και
στη Δράμα.

Μέχρι τις 27 Ιανουαρίου ο Αιγινιακός μετρούσε έξι ήττες σε ισάριθμες εξόδους από την Πιερία με τέρματα 1-18. Μόνο το «τρίποντο» στα χαρτιά με τον Αχαρναϊκό είχε να επιδείξει εκτός έδρας.
Εκτοτε, όμως, είναι αήττητος σε τρία σερί παιχνίδια μακριά από το «Γ. Παραλυκίδης». Πρώτα απέσπασε βαθμό κόντρα στην Καλλιθέα (0-0) στο «Ελ Πάσο», μετά «κούφανε» τη Football League με το διπλό στην Πάτρα με αντίπαλο την Παναχαϊκή (0-1) και επιβεβαίωσε τη μετάλλαξή του με το 3-3 στη Δράμα απέναντι στη Δόξα.
Ο τοπ σκόρερ του Αιγινιακού Θωμάς Παπαδόπουλος -που έδρασε και κόντρα στους «Μαυραετούς» (έφτασε τα τέσσερα γκολ στο πρωτάθλημα, ενώ έχει και ένα στο κύπελλο) εξηγεί στο FL News το μυστικό αυτής της μετάλλαξης.
Αναγνωρίζει το ρόλο της νέας διοίκηση και εκθειάζει τον κόουτς Κώστα Νικολαΐδη και τις παλιοσειρές που βάζουν την ομάδα σε «ένα υγιέστατο... τρυπάκι ανταγωνισμού». Ενα... τρυπάκι που κόντρα στα προγνωστικά φέρνει «βαθμούς σωτηρίας» σε αγώνες που θα μπορούσαν να θεωρηθούν και... εκτός προγράμματος.
Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του στο FL News:
-Για το ματς στη Δράμα:
«Παίζαμε με μία ομάδα που έχει υψηλό μπάτζετ και μεγάλο βάθος στο ρόστερ της. Ό,τι βαθμούς παίρνουμε από αυτά τα παιχνίδια είναι καλοδεχούμενοι. Είναι βαθμοί σωτηρίας όπως και με την Παναχαϊκή.
Προσπαθούμε σε κάθε ματς να κοιτάζουμε στα μάτια τους αντιπάλους και τα δίνουμε όλα. Οι μεγαλύτεροι σε ηλικία παίκτες που έχουμε βγάζουν την εμπειρία τους και βοηθούν -μαζί με τον προπονητή- και εμάς τους νεότερους».
-Τι έχει αλλάξει σε σχέση με την αρχή της περιόδου;
«Εχουν αλλάξει πάρα πολλά από τη νέα διοίκηση και νομίζω ότι πλέον έχουμε γίνει πιο οικογένεια. Βοηθάμε ο ένας τον άλλο. Οι μεγάλοι και ο προπονητής μας, ο κύριος Νικολαΐδης, μάς δίνουν κίνητρο. Θέλουν να μας βοηθήσουν να αποδείξουμε ποιοι είμαστε. Μας βάζουν σε ένα υγιέστατο... τρυπάκι ανταγωνισμού.
Εκτός από το ματς με τον Αρη που αποτέλεσε μία κακή παρένθεση έχουμε παρουσιαστεί ανταγωνιστικοί σε όλα τα τελευταία παιχνίδια. Κοιτάμε μόνο το επόμενο ματς κάθε φορά και προετοιμαζόμαστε κατάλληλα».
-Για τις προσωπικές επιδόσεις:
«Η χαρά είναι μεγαλύτερη όταν βλέπεις τα γκολ να συνδυάζονται με βαθμούς για την ομάδα σου. Μου δίνουν ψυχολογία τα γκολ για τα επόμενα παιχνίδια και πιστεύω ότι μπορεί να με βοηθήσουν να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου με μεταγραφή σε μεγαλύτερη ομάδα. Προσπαθώ να δουλεύω σκληρά στις προπονήσεις».
-Για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ την Τετάρτη 7/3:
«Είναι πολύ μεγάλη ομάδα ο ΟΦΗ και παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε ανταποκρίνεται πολύ θετικά. Εμείς με την ίδια τακτική, την ίδια ψυχολογία θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Θα διεκδικήσουμε τους βαθμούς».
-Για τη μάχη στην ουρά: 
«Μετά το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στρώνει το πρόγραμμα μας. Γίνεται πιο βατό και πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να μαζέψουμε αρκετούς πόντους για να εξασφαλίσουμε τη σωτηρία».


https://www.footballleaguenews.gr