Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

"Δραματική η κατάσταση στην ΚΑΕ ΑΡΗΣ" - Παρέμβαση Βασίλη Νουλέζα Δικηγόρου

Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ ΑΡΗΣ - αδιαφορώντας για την δεινή οικονομική θέση στην οποίαν έχει περιέλθει  ο ιστορικός Σύλλογος - συνεχίζουν,
παρά τις αντιδράσεις, την επίσχεση εργασίας την φυγή παικτών στην ΚΑΕ την καθοδική αγωνιστική πορεία της ομάδας, να αδιαφορούν χωρίς να αποδεσμεύουν την ομάδα που πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο.
Οι σωρευμένες οφειλές μεγάλες αυξάνονται συνέχεια δυστυχώς χωρίς να υπάρχει προοπτική βελτίωσης. Απευθύνω έκκληση στην σημερινή διοίκηση να αντιληφθεί το μέγεθος των ευθυνών της να συνυπολογίσει ότι διοικεί μια ιστορική ομάδα.

Θα ζητήσω εγγράφως πληρέστερη ενημέρωση για τα οικονομικά ζητήματα που αντιμετωπίζει ο Σύλλογος και το ύψος των οφειλών προς παίκτες και τρίτους και θα προσπαθήσω να ηγηθώ μιας προσπάθειες δημιουργίας ενός team υγιών επιχειρηματιών που θα αναλάβουν τη σωτηρία και εξυγίανση της ομάδας που κατρακυλά ολοένα και περισσότερο στην ανυποληψία.
Βασίλης Νουλέζας 


Όπως έγινε γνωστό ο διακεκριμένος Ποινικολόγος Βασίλης Νουλέζας που αγαπά την καλαθόσφαιρα συναντήθηκε πρόσφατα με τον παλαίμαχο καλαθοσφαιριστή άλλοτε Αρχηγό της Εθνικής ομάδας και κόουτς του ΑΡΗ, Παναγιώτη Γιαννάκη και συνομίλησαν για αρκετή ώρα σε κεντρικό ξενοδοχείο για τα οξυμένα προβλήματα του Συλλόγου και το νέο διοικητικό μοντέλο που ετοιμάζεται.


 https://karla.news/