Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 13ος Περιφερειακός Αγώνας Αναρρίχησης Βορείου Ελλάδος στο Αιγίνιο

 Rock School Climbing Wall: 3 μετάλλια – 7 προκρίσεις για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στον 13ο Περιφερειακό Αγώνα


Δυνατά ξεκίνησε η χρονιά για τα παιδιά του Rock School Climbing Wall


Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Σάββατο 3 Μαρτίου 2018, στο Αιγίνιο, ο 13ος Περιφερειακός Αγώνας Αναρρίχησης Βορείου Ελλάδος στον οποίο συμμετείχαν 96 αθλητές από Σωματεία της Βόρειας Ελλάδας. Το Rock School Climbing Wall συμμετείχε με 11 αθλητές, παιδιά διάφορων ηλικιών, που αγωνίστηκαν ως αθλητές του Ορειβατικού Συλλόγου Αιγινίου.  


Οι επιδόσεις και τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά για τους αθλητές. Αγωνίστηκαν σε τέσσερις κατηγορίες: Γυναικών (γεν. μέχρι 1998), Νέοι -ες Δ (γεν. 2007 - 08), Νέοι –ες Γ (γεν. 2005-06) και Νέοι Α (γεν 2001-02) καταφέρνοντας να αποσπάσουν τρία μετάλλια συνολικά. Χρυσό στις Νέες Δ, ασημένιο στους Νέους Γ και χάλκινο στους Νέους A.  Παράλληλα επτά αθλητές κατάφεραν να προκριθούν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας Αναρρίχησης.


Το  Rock School Climbing Wall συγχαίρει τα παιδιά για τις εντυπωσιακές επιδόσεις και ευχαριστεί τους γονείς για την εμπιστοσύνη και την προτίμησή τους. Σίγουρα μπορούμε να συνεχίσουμε και να πετύχουμε όλοι μαζί ακόμη καλύτερες επιδόσεις. Ευχαριστεί τέλος τον Ορειβατικό Σύλλογο Αιγινίου για την άψογη διοργάνωση των αγώνων, την συνεργασία και την πολύτιμη βοήθειά του.