Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: Μια ακόμη νίκη για την κορυφή

Νίκησαν 2-1 τις Νέες Τρικάλων και προχωρούν ακάθεκτες


Ένα δύσκολο και δυνατό παιχνίδι κατάφερε να φέρουν στα μέτρα τους οι Πιερίδες Μούσες και να πάρουν μια ακόμη νίκη, την 6η σ αυτό το πρωτάθλημα παραμένοντας σταθερά στην 1η θέση του 2ου ομίλου του Πρωταθλήματος Γυναικείου Ποδοσφαίρου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας


Στο Β’ ΔΑΚ την Κυριακή 18 Μαρτίου οι Πιερίδες Μούσες αντιμετώπισαν την ομάδα των Νέων Τρικάλων που ήλθαν, στην Κατερίνη, χωρίς άγχος και αποφασισμένες να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα. 


Το παιχνίδι ήταν δυνατό με πολλές φάσεις και ευκαιρίες για γκολ. Οι Μούσες σημάδεψαν τα δοκάρια αλλά οι Νέες Τρικάλων κατάφεραν να προηγηθούν στο τέλος του Α’ ημιχρόνου με 0-1. Η αναμέτρηση στο Β’ ημίχρονο κατέληξε να είναι αμφίρροπη αφού αν και οι Μούσες ισοφάρισαν στο πρώτο 20’ (1-1 με την Γ. Μετενίδου) δεν φαινόταν να καταφέρνουν να φτάσουν στο νικητήριο γκολ. Οι ευκαιρίες μοιράστηκαν στις δύο ομάδες χωρίς να φαίνεται να κυριαρχεί κάποια στον αγωνιστικό χώρο.


Η αναμέτρηση έφτασε στα τελευταία λεπτά όταν πάλι η Γ. Μετενίδου κατάφερε να αξιοποιήσει την παρουσία της στην αντίπαλη περιοχή και να σκοράρει δίνονταν την νίκη με 2-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.
Η σύνθεση της ομάδας
Αρζουμανίδη Ευτυχία (τερματοφύλακας), Βούλγαρη Σούλα, Κατσίμπουρα Ολυμπία, Γκαβανούδη Δέσποινα, Κατσίμπουρα Βασιλικη ( Τζουμέρκα Βαια), Γελαστοπούλου Γεωργία, Μετενίδου Ιωάννα, Γκαραγκουνούλη Βάγγη, Βίσμπα Χριστίνα, Γκούτζα Γιώτα, Μετενίδου Γεωργία.


Με την νίκη αυτή στον προτελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος για τις Πιερίδες Μούσες τις φέρνει σε πλεονεκτική θέση ισχύος στην τελική αναμέτρηση με την δεύτερη στη βαθμολογία  Καστοριά. Ο κρίσιμος αγώνας θα γίνει στην Καστοριά 1-4-2018.