Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

Πραγματοποιήθηκε η ετήσια κοπή της πίτας του Συλλόγου Διαβητικών Ν.Πιερίας

 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια κοπή της πίτας του
Συλλόγου Διαβητικών Ν.Πιερίας την Κυριακή 28.1.2018 στις  12:00 το μεσημέρι στα Γραφεία του Συλλόγου, επί της οδού Παλαιών Πατρών Γερμανού 27.


Η πρόεδρος κα Σωτηρία Ουσταμπασίδου καλωσόρισε τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου Διαβητικών Ν.Πιερίας και ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία. Έπειτα, τον λόγο έδωσε στον εκπρόσωπο της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, η οποία πάντα είναι δίπλα στον Σύλλογο και κάθε χρόνο ευλογεί τη Βασιλόπιτα.


Την βασιλόπιτα ευλόγησε και έκοψε ο πατήρ Κωνσταντίνος εκπροσωπώντας την Ιερά Μητρόπολη, ο οποίος και ευχήθηκε στα μέλη του Συλλόγου και στους παρευρισκόμενους να έχουν υγεία και να συνεχίσουν το Δ.Σ. το δύσκολο αυτό έργο τους με υγεία και με τη στήριξη των ειδικών Ιατρών.


Έπειτα, τον λόγο πήρε η Αντιπεριφερειάρχης κα Μαυρίδου Σοφία και ευχήθηκε καλή χρονιά καθώς επίσης ότι θα συνεχίσει να στηρίζει τον Σύλλογο Διαβητικών Πιερίας σε ότι χρειαστεί.


Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Κατερίνης κος Μυστρίδης Ανέστης με τη σειρά του ευχήθηκε ό,τι καλύτερο και μαζί με τον κο Τσανικίδη Ηρακλή, πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Ν.Πίερίας, τίμησαν με την παρουσία τους αλλά και υποσχέθηκαν ότι θα είναι πάντα δίπλα στον Σύλλογο όπως κάνουν πάντοτε σε ότι τους χρειαστεί η Διοίκηση και τα Μέλη.


Παρόντες επίσης ήταν ο Περιφερειακός Σύμβουλος κος Μπιτόπουλος Στέφανος, ο Πολιτευτής κος Μπέης Δημήτριος, εκπρόσωπος της Βουλευτού κας Σκούφα Ελισσάβετ, η εκπρόσωπος της Διασωστικής Ομάδας Κατερίνης κα Ιωάννα Μαυρίδου, ο κος Παπαδόπουλος Ιορδάνης του ΑΠΣ ΤΡΙΑΣ, η Μικροβιολόγος κα Δρανίδου Άννα, καθώς επίσης και η Ποδολόγος κα Δέδογλου Ευαγγελία.


Τα δύο  φλουριά έπεσαν σε δύο τυχερές κυρίες. Η μία κέρδισε την εικόνα της Παναγίας και του Χριστού με δωρεάν εξετάσεις σακχάρου από την μικροβιολόγο κα Δρανίδου Άννα ενώ η κα Φεβρωνία Ηλβανίδου κέρδισε ένα χειροποίητο κλαδί ελιάς (έργο τέχνης της κας Σαλαμάντη Ουρανίας) με ακόμη ένα δώρο: Δωρεάν Σπα δύο ατόμων στο ξενοδοχείο «Δανάη και Σπα» στην Κατερινόσκαλα.


Τα μέλη του Συλλόγου που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, τακτοποίησαν την ετήσια οικονομική τους συνδρομή ενώ στη συνέχεια πέρασαν στον μπουφέ του Συλλόγου. 


Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε και η καθιερωμένη εκδήλωση Κοπής Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας του Συλλόγου Διαβητικών Πιερίας.