Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ 6ο ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΡΗΤΩΝ ΟΙ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΙ

 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΡΗΤΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ «ΟΙ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΙ»
Μια μοναδική βραδιά με  τους ρυθμούς της Κρήτης και πλήθος κόσμου

Μια μοναδική βραδιά πέρασαν όσοι παραβρέθηκαν στο 6ο Αντάμωμα του Συλλόγου Κρητών Πιερίας «Οι Σταυραετοί» το περασμένο Σάββατο στο δημοτικό σχολείο Ανδρομάχης. 


Το παρόν έδωσε πλήθος κόσμου που διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με αυθεντική κρητική μουσική,  με  το σχήμα των Ανδρέα Νικητάκη, Δημήτρη Μακρή και Λευτέρη Στεργανόπουλο. 


Νωρίτερα στον Ιερό Ναό του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού τελέστηκε  επιμνημόσυνη δέηση για τους Κρήτες πεσόντες (κατά την απελευθέρωση της Κατερίνης).


Η  σφραγίδα κάθε γωνιάς της Κρήτης, και των ρυθμών της, βρέθηκαν  στο επίκεντρο σε ένα γλέντι διαφορετικό από τα άλλα,  στην καρδιά του καλοκαιριού.


 Μία εκδήλωση, η οποία αποτελεί θεσμό για την Πιερία και αυτό γιατί αγκαλιάστηκε με θέρμη τόσο από τα μέλη, όσο και από τους πολυάριθμους φίλους του συλλόγου .


Τις εντυπώσεις έκλεψε για μια ακόμη φορά τα μέλη του  χορευτικό του Συλλόγου, ενώ συμμετείχε  το  χορευτικό τμήμα του ,αδελφοποιημένου με τον Σύλλογο Κρητών «ΟΙ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΙ», Ποντιακού Συλλόγου Κατερίνης Παναγία Σουμελά.