Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

Δήλωση της κας Βούλας Πατουλίδου, πρόεδρο του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης

Η πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης ,κα Βούλα Πατουλίδου με αφορμή την πρόθεση του κ. Αριστοτέλη Θωμόπουλου να μη θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης εύχεται με δήλωσή της στον απερχόμενο Πρόεδρο “υγεία και καλή επιτυχία στις όποιες μελλοντικές επιλογές του”.

Συγκεκριμένα η κα Πατουλίδου αναφέρει χαρακτηριστικά πως «στα δύο χρόνια της συνύπαρξής μας με τον κ. Θωμόπουλο στο Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης υπήρξαν στιγμές έντασης και διαφωνιών που θέλω να πιστεύω ότι είχαν ένα κοινό σκοπό: την προβολή της πόλης μας, ως τουριστικό προορισμό. Εξού και η πρόσφατη επιστολή του, στις 5 Μαΐου 2017, με την οποία  η Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης με συγχαίρει προσωπικά ως  πρόεδρο του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης για την άψογη συνεργασία μας και την αποτελεσματικότητα που επέδειξα στην προώθηση του προορισμού μέσα από κοινές δράσεις και με την ΕΞΘ»

 Η κα Πατουλίδου τονίζει ταυτόχρονα πως ευελπιστεί η νέα διοίκηση της ΕΞΘ “να συμμετέχει πλέον ενεργά και ουσιαστικά στον στρατηγικό σχεδιασμό και τον προϋπολογισμό του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης και όχι απαξιωτικά και να είναι συνεπής στην καταβολή της ετήσιας συνδρομής της, όπως ορίζει το καταστατικό του Οργανισμού, μέλος του οποίου αποτελεί  η ΕΞΘ, από τη σύστασή του”.

Η κα Πατουλίδου υπενθυμίζει πως “με ομόφωνες αποφάσεις τους όλοι οι φορείς που αποτελούν τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης τα δύο τελευταία χρόνια στηρίζουν και ενισχύουν τον στρατηγικό σχεδιασμό και το Marketing Plan για την προβολή του προορισμού και εγκρίνουν τους ετήσιους προϋπολογισμούς του σε κάθε ετήσια Γενική Συνέλευση” .

Κλείνοντας η κα Πατουλίδου αναφέρει πως ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης μπορεί να χάνει τον επί χρόνια αντιπρόεδρο του, αλλά κατόρθωσε να κάνει πράξη την επιθυμία του, να στελεχωθεί και να λειτουργεί με τεχνοκρατικό και ιδιωτικό -   οικονομικό τρόπο.