Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

Έναρξη Θερινής αίθουσας ΣΤΑΡ Βεροίας

  
Το ΚινηματοΘέατρο ΣΤΑΡ Βέροιας στήνει, από την ερχόμενη Τρίτη, ένα σκηνικό ξεχωριστής μαγείας, κάτω από το μοναδικό ελληνικό καλοκαιρινό ουρανό.

Παρόντες στο καλοκαιρινό ραντεβού τους με την 7η Τέχνη θα είναι από την ερχόμενη Τρίτη,  20 Ιουνίου και καθ΄όλη την διάρκεια του καλοκαιριού, οι λάτρεις της μαγείας των θερινών σινεμά. Το Θερινό σινεμά ΣΤΑΡ περιμένει τους θεατές για να απολαύσουν ταινίες, Θεατρικές παραστάσεις και εκδηλώσεις της επιλογής τους, μέσα σε ένα πολύ όμορφο και δροσερό περιβάλλον.


Ο θερινός κινηματογράφος θα λειτουργήσει από τη Τρίτη 20 Ιουνίου έως και τις αρχές Σεπτεμβρίου και το πρόγραμμα περιλαμβάνει συνολικά  20 ταινίες, οι οποίες θα προβάλλονται με τα πλέον σύγχρονα ψηφιακά συστήματα προβολής και ήχου. Πρόκειται για ταινίες τελευταίας παραγωγής της ελληνικής, ευρωπαϊκής και διεθνούς εθνικής κινηματογραφίας, χωρίς να παραβλέπονται και οι ταινίες για παιδιά.

«Σε μια συνεχή προσπάθεια για την ποιοτική και πολιτιστική αναβάθμιση της πόλης μας, και με τη σκέψη μας στις ανάγκες των πολιτών για διασκέδαση και ψυχαγωγία, επιμένουμε και διατηρούμε το μοναδικό θερινό κινηματογράφο της πόλης μας από το 1953,  εκσυγχρονίζουμε  και βελτιώνουμε τόσο τις υποδομές μας όσο και  το πρόγραμμα των ταινιών αλλά και τον εκδηλώσεων».
Η έναρξη των Θερινών εκδηλώσεων  και προβολών θα γίνει την Τρίτη 20/6 με τους Balsam Blues, στις 21.6 με την ταινία Lala Land και συνεχίζουμε με την καλύτερη κωμωδία του καλοκαιριού στις 22.6 Ο Αρχιτσιγκούνης. 

Συναυλία με τους Balsam Blue

Τρίτη, 20 Ιουνίου στις 9 μ.μ στην ΘΕΡΙΝΗ Αίθουσα
Οι Balsam Blue είναι μια οικογένεια, λάτρεις της καλής μουσικής που την υπηρετούν με πάθος και σεβασμό. Κινούνται στο φάσμα της τζαζ και διασκευάζουνε κάτω από νέο φως παλιά, αλησμόνητα Ελληνικά τραγούδια και όχι μόνο…
Πάνω σε μία σύνθετη καλλιτεχνική παλέτα που δομήθηκε κάτω από επιρροές όπως το ρεμπέτικο, το δημοτικό τραγούδι, swing, fusion και την κλασσική μουσική δημιουργήθηκε η πρωτότυπη και καινοτόμος μουσική τους ταυτότητα.
Η Ζωή Μάντζου στο τραγούδι, ο Αλέξανδρος Ιωσηφίδης στο πιάνο, ο Λάζαρος Μπίντσης στο σαξόφωνο, ο Θοδωρής Χριστοφορίδης στο μπάσο κι ο Δημήτρης Δημάκος στα τύμπανα.
Τιμές εισιτηρίων: 8€ με ποτό,

Δωρεάν Προβολή Ταινίας 'LA La LAND'

Τετάρτη 21 Ιουνίου στις 9:30 μ.μ στην ΘΕΡΙΝΗ Αίθουσα
Η ταινία LaLa Land σάρωσε τα Oscar και δεκάδες βραβεία σε όλο τον κόσμο.
Ο Σεμπ (Ράιαν Γκόσλινγκ) είναι ένας τζαζ πιανίστας που θέλει να σώσει τη μουσική που του αρέσει από τον αργό θάνατο στον οποίο οδηγείται και σκοπεύει κάποια μέρα να ανοίξει ένα τζαζ μπαρ όπως τότε στις παλιές καλές μέρες του είδους.
Η Μία (Έμμα Στόουν) από την άλλη είναι μια μπαρίστα που θέλει κάποια στιγμή να γίνει επιτυχημένη ηθοποιός με τους δικούς της κανόνες, αλλά το μόνο που καταφέρνει είναι να περνάει από κάστινγκ σε κάστινγκ δίχως κάποια επιτυχία. Και οι δύο είναι ονειροπόλοι και αντλούν την έμπνευσή τους από την πόλη στην οποία βρίσκονται, το Λος Άντζελες, εκεί όπου το αμερικανικό όνειρο μπορεί να σημαίνει ακόμη κάτι.
Η προβολή της ταινία θα πραγματοποιηθεί ΜΟΝΟ την Τετάρτη 21.6 στον μοναδικό Θερινό κινηματογράφο της πόλης.
Δωρεάν είσοδος.


 Ο Αρχιτσιγκούνης:  Η ξεκαρδιστική κωμωδία του Καλοκαιριού

Πέμπτη 22 – Τετάρτη 28 Ιουνίου στις 9:30 μ.μ στην ΘΕΡΙΝΗ Αίθουσα
Η αρχι-κωμωδία του καλοκαιριού  -  3.500.000 εισιτήρια στην Γαλλία την Πρώτη κιόλας εβδομάδα.     Ο βασιλιάς της γαλλικής κωμωδίας, Ντάνι Μπουν, πρωταγωνιστεί σε μια από τις μεγαλύτερες εμπορικές επιτυχίες της χρονιάς στη Γαλλία, μια ιστορία που σε προκαλεί να αγαπήσεις έναν... αρχιτσιγκούνη παρά την εμμονική -και ξεκαρδιστική- ενασχόλησή του με τα χρήματα που ξοδεύει.
Ο Φρανσουά είναι πέρα για πέρα τσιγκούνης. Το οποιοδήποτε έξοδο τον πανικοβάλλει, οι οικονομίες είναι γι’ αυτόν η απόλυτη ευτυχία, η αποταμίευση το νόημα της ζωής. Έχει οργανώσει την καθημερινότητά του έτσι ώστε να μην ξοδεύει ούτε ένα ευρώ παραπάνω απ’ ό,τι χρειάζεται - ακόμη κι όταν πραγματικά το χρειάζεται.
Οι ισορροπίες στην ολιγαρκή του ζωή, όμως, θα ανατραπούν τελείως όταν ερωτευτεί μια γοητευτική γυναίκα αλλά και όταν γνωρίσει την κόρη του, την ύπαρξη της οποίας αγνοούσε μέχρι σήμερα. Ο Φρανσουά αποφασίζει να κρύψει την εμμονή του με τις οικονομίες από τις δύο γυναίκες κι έτσι ξεκινά μια σειρά από ξεκαρδιστικά γεγονότα και γκάφες. Γιατί μπορεί τα ψέματα να είναι βολικά, αλλά μερικές φορές πρέπει να πληρώσεις το τίμημα. Ένα πολύ, πολύ υψηλό τίμημα...
Όταν αγαπάς, δεν υπολογίζεις τίποτα. Εκτός κι αν είσαι αρχιτσιγκούνης!

Μερικές από τις ταινίες και εκδηλώσεις  που θα απολαύσουμε στην Θερινή αλλά και στις υπόλοιπες αίθουσες μας είναι:
Τα παράπονα στο Δήμαρχο (κωμωδία)
Transformers (Περιπέτεια)
Cars 3, Αυτοκίνητα (animation)
Spiderman (Περιπέτεια)
Οι ‘Αθλοι του Ηρακλή (Καραγκιόζης)
Ο Βαλεριάν και η πόλη με τους χίλιους πλανήτες  (Περιπέτεια)
Η αποπλάνηση (Sofia Copola – κοινωνική )
Οι περιπέτειες του Κοντορεβιθούλη (παιδικό Θέατρο)
Δουνκέρκη (Christofer Nolan – ιστορική )
Atomic Blonde  Σαρλίζ Θερόν - Σοφία Μπουτέλα ( κοινωνική – Θρίλερ)
Βρε καλώς τους (κωμωδία) – από τους δημιουργούς Θεέ μου τις σου κάναμε
PLANETARIUM (κοινωνική)
Εγώ ο Απαισιότατος  (animation)
Magic ShowSankara
Και πολλές άλλες…
Αναλυτικά όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ, εκδηλώσεις, Προσφορές και κινηματογραφικά νέα στην ανανεωμένη ιστοσελίδα μας: www.cinestar.gr