Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Παραδοσιακή Τηγανιά

Πολύ κλασσική και εύκολη η σημερινή μας συνταγή...

  ΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ:

Χοιρινό λαιμό κομματάκια
Αλάτι
Ρίγανη
Μουστάρδα
 Κρασί
 Λεμόνι
Ελαιόλαδο
ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ: 
Βάζουμε το κρέας σε μια κατσαρολίτσα και το σκεπάζουμε με νερό.Με το που αρχίσει να βράζει ξαφρίζουμε να καθαρίσει ο ζωμός και ρίχνουμε αλάτι και ρίγανη.Περιμένουμε να βράσει καλά το κρέας και να σωθεί το νερό.(Αν χρειαστεί συμπληρώνουμε νερό)

Με το που σωθεί το νερό και έχει βράσει το κρέας προχωράμε στο δεύτερο στάδιο της παρασκευής μας.Ρίχνουμε ελαιόλαδο και ξαναβάζουμε το σκεύος μας στη φωτιά.

Αφου σωταριστεί σβήνουμε με κρασί και περιμένουμε να εξατμιστεί.Προσθέτουμε τη μουστάρδα και το λεμόνι και το αφήνουμε να βράζει ανακατεύοντας.Όταν πιεί τα υγρά του και το κρέας έχει πάρει το χρώμα του αποσύρουμε από τη φωτιά.Αρωματίζουμε με ρίγανη.

ΚΑΛΗ ΌΡΕΞΗ!!!