Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ... ΖΩΗΣ ΤΑ ΠΥΚΝΑ ΓΕΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ

«Διαβατήριο»  για… ευκολότερη εύρεση εργασίας  θεωρούνται στην εποχή μας τα πυκνά γένια, που  επανήλθαν στη μόδα καθώς οι νέοι άνδρες πιστεύουν ότι
παράλληλα  τους προσδίδουν αυτοπεποίθηση και ενισχύουν την αρρενωπότητα τους!
Αυτό αποδεικνύει  η μεγάλη αύξηση εμφύτευσης γενιών , η οποία σύμφωνα με τα  στοιχεία της Διεθνούς  Ένωσης Χειρουργικής Αποκατάστασης Τριχωτού (ISHRS),σε παγκόσμιο επίπεδο μέσα σε δυο χρόνια ξεπέρασε το 100% και από το1,5% το 2012 έφτασε  το 3,7%  το 2014,  όλων των επεμβάσεων εμφύτευσης !
«Η νέα τάση  για πυκνά γένια οδηγεί πολλούς  άνδρες  που ενδιαφέρονται για την εμφάνιση τους ,στην απόφαση να ενισχύσουν το μουστάκι τους , τα γένια  τους, το μούσι και τις φαβορίτες τους»αναφέρει  ο Δρ. Αναστάσιος  Βεκρής, διαπρεπής  πλαστικός χειρουργός, επιστημονικός Διευθυντής της  Advanced     Hair      Clinics και συνεχίζει.

«Ταυτόχρονα σε πολλές περιπτώσεις η εμφύτευση γενιών χρησιμοποιείται για την κάλυψη τραύματος από  έγκαυμα,  ουλής η κάποιου  άσχημου σημαδιού στο πρόσωπο . Επίσης αντιμετωπίζειτη συγγενή έλλειψη, για κληρονομικούς λόγους, τριχών στο πρόσωπο ».  
                  
                 ΑΠΟΛΥΤΑ  ΕΠΙΤΥΧΗΣ   Η  ΝΕΑ  ΜΕΘΔΟΣ           
Η νέα μέθοδος FUE  είναι απόλυτα επιτυχής και έχει πολλά πλεονεκτήματα με βασικότερο ότι  είναι ελάχιστα τραυματική.
 Δηλαδή  ο γιατρός δεν ανοίγει οπές εκ των   προτέρων για να εισάγει τα τριχοθυλάκια, αλλά το κάνει με μία κίνηση.
 Ο αριθμός των τριχοθυλακίων που εμφυτεύονται ποικίλει ανάλογα με την έκταση του προβλήματος .Έτσι σε περίπτωση ουλής μπορεί να χρειάζονται μερικές  εκατοντάδες  θύλακες, ενώ σε εκτεταμένη αραίωση χιλιάδες.
Στην  συγκεκριμένη τεχνική εμφύτευσης γενιών ο γιατρός εξάγει ένα προς ένα τα τριχοθυλάκια από τη γερή  δότρια περιοχή ( πίσω μέρος του κεφαλιού) και τα εμφυτεύει ένα προς ένα στην περιοχή που θέλει να ενισχύσει. Η διαδικασία   γίνεται με τοπική αναισθησία.
Δύο ημέρες μετά  την επέμβαση ο άνδρας μπορεί να επιστρέψει στις δραστηριότητες του και δυο εβδομάδες μετά να ξυριστεί χωρίς κανένα απολύτως σημάδι ή ερεθισμό.
Καθοριστικοί παράγοντες  που παίζουν σημαντικό ρόλο στην επιτυχία της μεταμόσχευσης γενιών είναι η  εξειδίκευση - εμπειρία του γιατρού και η κατάρτιση της επιστημονικής του ομάδας.
«Η πυκνότητα και η φυσικότητα είναι οι πρωταρχικοί στόχοι μιας επιτυχημένης μεταμόσχευσης. Σημασία έχει ώστε η φορά των τριχοθυλακίων που θα εμφυτευτούν να είναι ίδια με εκείνη των υπόλοιπων τριχών στα γένια. Επίσης να επιλεγούν μονότριχα ή δίτριχα τριχοθυλάκια ώστε να είναι όλα ομοιόμορφα στην εμφάνιση»καταλήγει ο Δρ Βεκρής.
Σύμφωνα με τους πλαστικούς χειρουργούς οι  άνδρες που  υποβάλλονται σε μεταμόσχευση γενιών είναι ηλικίας από 18 μέχρι 60χρόνων και οι περιοχές που  ενδιαφέρονται να ενισχύσουν περισσότερο είναι κατά σειρά : μουστάκι, γένια, ένωση μουστακιού -γενιού, πιγούνι, παρειές και  φαβορίτες

        ΚΟΣΤΟΣ   ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗΣ   ΓΕΝΙΩΝ
Η ομορφιά και η εμφάνιση κάθε ανθρώπου  πάντα έχει το κόστος της. Στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στις ΗΠΑ, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας TheNewYorkTimesτο ποσό για να αποκτήσει κάποιος ένα πλούσιο γένι κοστίζει μέχρι και τα 20.000 δολάρια (18000 ευρώ).
Στην Ελλάδα το κόστος είναι πολύ μικρότερο και είναι  ανάλογο με την περιοχή που θέλει να ενισχύσει η να καλύψει ο άνδρας. Η τιμή ξεκινά από  500 ευρώ για την κάλυψη μιας μικρής ουλής και μπορεί να ξεπεράσει το ποσό των 7000 ευρώ για μια συνεδρία δύο ημερών.

 www.advancedhairclinics.gr  Τηλ. (+30) 210 6980451