τους οινοποιούς της Π.Ε. Πιερίας κ. Απόστολο Κούρτη, Γιάννη Παντούλη και Δημήτρη Παπαγιανούλη.
Τα αποτελέσματα της συνεργασία των Πιεριέων οινοποιών με τον κ. Κούκουλη όλα αυτά τα χρόνια είχαν σαν αποτέλεσμα να αυξηθεί σημαντικά η καλλιέργεια των οινοστάφυλων, παρά τις αντιξοότητες και τους περιορισμούς που έθετε η νομοθεσία για νέες άδειες, φθάνοντας στην αµπελοοινική ζώνη της Πιερίας να καλλιεργούνται σήμερα περί τα 2.240 στρέμματα µε αμπέλια όλων των ποικιλιών και να παράγονται από τα τοπικά οινοποιία εκλεκτά πιστοποιημένα κρασιά ως προϊόν γεωγραφικής ένδειξης (ΠΓΕ) Πιερίας.
Με εκτίμηση
Δημήτρης Ρουκάς M.Sc.