Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Αντί των δημόσιων προσκλήσεων αρκούν απλά δέκα τηλέφωνα για να γίνει συνάντηση τοπικών φορέων για τους πρόσφυγες

Διαβάσαμε την δημόσια πρόσκληση του "Άλλου Δρόμου" με την οποία ζητά από "τις τοπικές αρχές την άμεση σύγκληση κοινής συνεδρίασης των τοπικών φορέων
με θέμα τον σχεδιασμό της παροχής των αναγκαίων για την εξασφάλιση της αξιοπρεπούς και ασφαλούς παραμονής τους στην Πιερία" πρόταση που είχε ήδη κάνει και η Εθελοντική ομάδα Κατερίνης.
 Αυτό που θα θέλαμε από τον "Αλλο Δρόμο" την αξιωματική αντιπολίτευση του Δήμου Κατερίνης που έχει και θεσμικό ρόλο, να επικοινωνήσει άμεσα με τον δήμαρχο Κατερίνης τις άλλες δημοτικές παρατάξεις, τους άλλους δημάρχους της Πιερίας, όλες τις δημοτικές παρατάξεις, την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, την Μητρόπολη  το εργατικό κέντρο και το επιμελητήριο κλπ. και μαζί με τις εθελοντικές οργανώσεις να γίνει  άμεσα να γίνει αυτή η συνάντηση ώστε και με την βοήθεια του κράτους και της κυβέρνησης να βοηθήσουμε τους πρόσφυγες και τους μετανάστες που περνούν από την περιοχή μας και όχι μόνο.
Αντί των δημόσιων προσκλήσεων κατά την ταπεινή μας γνώμη αρκούν απλά δέκα τηλέφωνα και συναντήσεις για να πραγματοποιηθεί μαι τέτοια χρήσιμη συνάντηση. Ένα τηλέφωνο λοιπόν.

Αντώνης Δ. Μάντζιος, οικονομολόγος
πρώην δημοτικός σύμβουλος Κατερίνης