Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

Πρόβλημα διανομής αλληλογραφίας στον οικισμό Μεγ. Γεφύρας του δήμου Πύδνας-Κολινδρού

Με ενημέρωσαν ότι στον οικισμό της Μεγάλης Γέφυρας του δήμου μας συνεχίζει να υπάρχει το πρόβλημα διανομής αλληλογραφίας παρά την κατ΄επανάληψη όχληση των αρμοδίων υπηρεσιών!!!!


*   Ο διανομέας ανεύθυνα και παράνομα παρατάει το σύνολο της αλληλογραφίας σ΄ένα κουτί  ενός υπέργηρου μπακάλη που έχει κλείσει λόγω γήρατος!
*   Ο προϊστάμενος του υποκαταστήματος ΕΛΤΑ Αιγινίου που έχει την ευθύνη διανομής αδυνατεί να επιβληθεί στον διανομέα αλλά επίδομα ευθύνης μάλλον παίρνει!
*   Οι δημοτικές αρχές οι προηγούμενες και οι νυν τα πήγαν και τα πάνε άριστα στις δημόσιες σχέσεις και στις εμφανίσεις στις εκδηλώσεις, (δηλαδή τα πανηγύρια),  αλλά είχαν και έχουν γραμμένο στα υποδήματά τους το άρθρο 4 του συντάγματος "περί ισότητας" των πολιτών.
*   Η κεντρική διοίκηση των ΕΛΤΑ ούτε που γνωρίζει που βρίσκεται ο δήμος Πύδνας -Κολινδρού και οι ανάγκες -προβλήματα έχουν οι κάτοικοί του !
*  Ο ιδιώτης στον οποίο έχει ανατεθεί η αρμοδιότητα και η ευθύνη της διανομής προσπαθεί να πλουτίσει  πραγματοποιώντας την διανομή με ελλιπές προσωπικό!
Μετά  τα παραπάνω  δεν έχει χρείαν απάντησης το ερώτημα γιατί μας @@δάνε ο Σόιμπλε και η Τρόικα.Μία κρατική οργάνωση-υπηρεσία που δεν μπορεί να παραδώσει μία επιστολή απρόσκοπτα στον παραλήπτη της είναι αποτυχημένη!
Χωρίς εκτίμηση προς τους ανεύθυνους
ΦΡΙΞΟΣ