Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

Απεργούμε, συμμετέχουμε στις συγκεντρώσεις

Η κοινωνική ασφάλιση και τα συνταξιοδοτικά δικαιώματα όλων όσοι συνέβαλλαν και συμβάλουν στη δημιουργία πλούτου στην χώρα μας είναι αδιαπραγμάτευτα.
Κανένα κράτος δικαίου δεν μπορεί να υπάρξει εάν δεν διασφαλισθούν τα ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά δικαιώματα όλων των εργαζομένων.
Η Σοσιαλιστική Προοπτική από θέση αρχής αντιτίθεται στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές επιλογές της κυβέρνησης, η οποία συμβάλλει με το σχέδιο νόμου που προωθεί στην ισοπέδωση των ασφαλιστικών και συνταξιοδοτικών δικαιωμάτων του ελληνικού λαού.
Είναι φανερό ότι προωθείται ένα σύστημα  επιδομάτων πρόνοιας για μια φτωχοποιημένη κοινωνία που από τη μία θα απαθλιώνει τους συνταξιούχους και από την άλλη θα υποθηκεύει κάθε είδους μελλοντικής κοινωνικής ασφάλισης για τις νεότερες γενιές.
ΚΑΛΟΥΜΕ όλους τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες να συμμετέχουν μαζικά στην πανελλαδική 24ωρη απεργία των Συνδικάτων την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016, ΚΑΛΟΥΜΕ τους νέους και τους συνταξιούχους να συμμετέχουν στα κατά τόπους συλλαλητήρια, ανεξάρτητα από τις όποιες ενστάσεις έχουν για τον αντιδημοκρατικό και κομφορμιστικό ρόλο των διαφόρων συνδικαλιστικών οργανώσεων και των συμβιβασμένων ηγεσιών τους.