Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Mήνυμα… ΕΛΠΙΔΑΣ προς όλους από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ και τον ΣΕΓΑΣ

 «Mήνυμα… ΕΛΠΙΔΑΣ προς όλους από το
ΙΕΚ ΑΚΜΗ και τον ΣΕΓΑΣ»


Για 2η συνεχή χρονιά Στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΑΚΜΗ πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των αθλητών του ΣΕΓΑΣ που παρέλαβαν τις υποτροφίες που προσέφερε το μεγαλύτερο ΙΕΚ της χώρας, για την νέα ακαδημαϊκή χρονιά.  


Με κεντρικό μήνυμα «Τρέχουμε για την ΕΛΠΙΔΑ» και παρουσία του Προέδρου του ΣΕΓΑΣ Κώστα Παναγόπουλου, του Προέδρου του ΙΕΚ ΑΚΜΗ Κωνσταντίνου Ροδόπουλου και της Προέδρου του Συλλόγου «Ελπίδα» Μαριάννας Βαρδινογιάννη, έγινε η τελετή, στη διάρκεια της οποίας ανακοινώθηκε επίσης η ομάδα δρομέων που θα πλαισιώσουν τηνΑΚΜΗ RUNNING TEAM ΑΚΜΗ που θα τρέξει στον Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας για το σύλλογο «Ελπίδα» από σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ αλλά πρωταθλητές του ΣΕΓΑΣ που είναι πλέον μέλη της οικογένειας ΑΚΜΗ!


Το χειροκρότημα των παρευρισκόμενων  κέρδισε η υπόσχεση του Προέδρου του ΣΕΓΑΣ στην Πρόεδρο του Συλλόγου «Ελπίδα» κα Μαριάνα Βαρδινογιάννη  «…να μας περιμένετε όλους το επόμενο διάστημα. Θα έρθουμε με τα μέλη της Εθνικής Ομάδας να γίνουμε δότες μυελού των οστών και να συμβάλουμε κι εμείς στο σπουδαίο έργο σας», δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ  αναφερόμενος στην εξαιρετική και μακρόχρονη συνεργασία με τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΑΚΜΗ, τόνισε : «Μια σπουδαία εβδομάδα που ολοκληρώνεται την Κυριακή, δε θα μπορούσε σήμερα να ξεκινήσει με καλύτερο τρόπο, με τη συνέχιση της συνεργασίας μαζί σας. Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ  μοιράζεται τον στόχο και την επιθυμία μας να προσφέρουμε τη δυνατότητα διπλής καριέρας στους αθλητές μας. Ο στόχος είναι προφανής και έχει να κάνει με το μέλλον των αθλητών μετά την ολοκλήρωση της αθλητικής τους δραστηριότητας:  Τις γνώσεις και την προοπτική για ένα καλύτερο μέλλον που την προσφέρει ο Ηγέτης στην Εκπαίδευση, το ΙΕΚ ΑΚΜΗ".

Στεκόμαστε aρωγοί εκπαιδευτικά σε αυτό που κάνει ο ΣΕΓΑΣ δίνοντaς  τη δυνατότητα στους πρωταθλητές να συνεχίσουν να είναι πρωταθλητές ΚΑΙ στο στίβο της εκπαίδευσης. Το  ΙΕΚ ΑΚΜΗ με την ηγετική του θέση, παραμένει ο Επίσημος Χορηγός Εκπαίδευσης του ΣΕΓΑΣ, παρέχοντας τη δυνατότητα στους Έλληνες αθλητές και πρωταθλητές μας του στίβου να αποκτήσουν κρατικώς αναγνωρισμένη εκπαίδευση σε όποιο κλάδο σπουδών επιθυμούν και μία διέξοδο επαγγελματικής καριέρας. Είναι η ελάχιστη συνδρομή στα παιδιά που ιδρώνουν την φανέλα. Μαζί όμως με το ΣΕΓΑΣ είμαστε και σε μία ακόμη σπουδαία πρωτοβουλία: Na τρέξουμε την Κυριακή 8 Νοεμβρίου στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας για ένα στόχο, να προτάξουμε και να αναδείξουμε τον αγώνα που κάνει το σωματείο ΕΛΠΙΔΑ. Τρέχουμε για την ελπίδα όλων μας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, Κωνσταντίνος Ροδόπουλος.


Στην ομιλία της η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο κα Μαριάννα Βαρδινογιάννη τόνισε μεταξύ άλλων: «Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ βρίσκεται εδώ και χρόνια στο πλευρό του Συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ. Με συγκίνηση θα δούμε αθλητές του ΣΕΓΑΣ αλλά και εκατοντάδες σπουδαστές της Σχολής να τρέχουν με τη φανέλα του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στον 33οΜαραθώνιο της Αθήνας προκειμένου να ενισχύσουν το έργο μας. Θα ήθελα να συγχαρώ τον πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ, Κώστα Παναγόπουλο, για το σπουδαίο αυτό γεγονός, τον Μαραθώνιο Αθήνας, που φέρνει κοντά μικρούς και μεγάλους», ήταν τα λόγια της Μαριάννας Βαρδινογιάννη.
Η συγκινητική απονομή των υποτροφιών στους αθλητές, ολοκληρώθηκε και με την  απονομή 5 υποτροφιών σπουδών σε παιδιά του Συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ από τον Πρόεδρο του ΙΕΚ ΑΚΜΗ κο Κων/νο Ροδόπουλο στην κα Μαριάννα Βαρδινογιάννη. «Είναι μία ελάχιστη χειρονομία ενθάρρυνσης σε μία ομάδα άλλων πρωταθλητών, των πρωταθλητών της ζωής», δήλωσε συγκινημένος ο Πρόεδρος του ΙΕΚ ΑΚΜΗ.
Ο Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ με το τέλος της εκδήλωσης, ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία στους νέους σπουδαστές και έδωσε ραντεβού με την AKMH RUNNING TEAM την Κυριακή 8 Νοεμβρίου στον Μαραθώνιο της Αθήνας.


Παρόντες στην τελετή ήταν ο Αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Γιάννης Σταματόπουλοςο Εθνικός Προπονητής Δημήτρης Ευαγγελόπουλος και ο υπεύθυνος του Προγράμματος "Dual Career", Δημήτρης Γαργαλιάνος.

Αναλυτικά οι αθλητές και οι αθλήτριες που παρέλαβαν τις πλήρεις υποτροφίες:
Αναστασία Μαρινάκου (1.500 μ./3.000 μ.)
Μάκης Στεργιούλης (100 μ.)
Κατερίνα Σαρρή (200 μ.)
Αργυρώ Πιντή (400 μ.)
Ιωάννης Γιαζιτζόγλου (τριπλούν)
Παναγιώτα Βενιέρη (100 μ.)
Γεράσιμος Θεοδώρου (σφαιροβολία)
Κώστας Βασιλάκης (800 μ.)
Αργύρης Κιάφας (110 μ. εμπ.)
Ανθή Κυριακοπούλου (800 μ.)
Αντώνιος Νερατζίδης (Επί κοντώ)
Σταυρούλα Χρυσαειδή (3.000 μ. στιπλ)
Σπυριδούλα Ναζίρη (Τριπλούν)
Βασίλης Τσούσης (100 μ.)
Ευστράτιος Φραγκούλης (100 μ./200 μ.)



akmi_logo_large2

/Τσιμισκή 14546 24, Θεσσαλονίκη
( +30 2310 260 200
6 +30 2310 261 381

facebook2youtube2 Www