Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

4η Παγκρήτια Έκθεση - Κρήτη "Η μεγάλη συνάντηση" | 30/10 -5/11 | Θεσσαλονίκη

Η Μεγάλη Συνάντηση” στην Θεσσαλονίκη. Συνδιοργανωτής σε αυτή τη μεγάλη διοργάνωση είναι η Περιφέρεια Κρήτης. Η καρδιά της Κρήτης θα χτυπά δυνατά από 30 Οκτωβρίου έως
και 5 Νοεμβρίου στο χώρο του λιμανιού, στον προβλήτα Α’, στο κατάρτι.

Η έκθεση στη Θεσσαλονίκη, έρχεται σε συνέχεια των πρωτοβουλιών που αναλάβαμε για την προβολή των προϊόντων και των υπηρεσιών της Κρήτης, με τη διοργάνωση της Παγκρήτιας Έκθεσης “ΚΡΗΤΗ: Η Μεγάλη Συνάντηση” που εδώ και 3 χρόνια οργανώνουμε με εξαιρετική επιτυχία στην Αθήνα και σε συνέχεια του σχεδιασμού που είχαμε κάνει για την προώθηση των κρητικών προϊόντων και στη βόρεια Ελλάδα αλλά και σε άλλες περιοχές της χώρας.

Η Θεσσαλονίκη και γενικότερα ο χώρος της Μακεδονίας έχει την δική του δυναμική που ασφαλώς και ενδιαφέρει τις κρητικές επιχειρήσεις να αυξήσουν το μερίδιο τους στην αγορά αυτή.

Μέσα από την διοργάνωση αυτής της έκθεσης στοχεύουμε στο:

Να γνωρίσουμε καλύτερα στους καταναλωτές της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας, τα κρητικά προϊόντα, να τα γευθούν και να τα προμηθευτούν απ’ ευθείας από τους παραγωγούς και τους μεταποιητές.
Να φέρουμε σε επαφή τις Κρητικές επιχειρήσεις με τους χονδρεμπόρους της περιοχής, συνάπτοντας σχέσεις συνεργασίας.
Να τοποθετηθούν τα κρητικά προϊόντα σε περισσότερα σημεία πώλησης, κατακτώντας μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς στην περιοχή της Μακεδονίας.
Να προωθήσουμε το σύγχρονο πρόσωπο της Κρήτης, γνωστοποιώντας στους χιλιάδες επισκέπτες της έκθεσης, τις εξαιρετικές ξενοδοχειακές και τουριστικές υποδομές που διαθέτει το νησί μας.
Η έκθεση θα καλύπτει έκταση αρκετών εκατοντάδων τετραγωνικών μέτρων και έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε όλους τους τομείς της παραγωγικής διαδικασίας, μονάδες παραγωγής και μεταποίησης αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων, συνεταιριστικές οργανώσεις, Επιμελητήρια, Δήμοι κ.α. Επιχειρήσεις που µε τη συμμετοχή τους θέλουν να αναδείξουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παράγουν και να διεισδύσουν σε αυτή την αγορά. Στόχος μας είναι το επταήμερο αυτό, να αναδείξουμε στους κατοίκους της Μακεδονίας την υψηλή διατροφική αξία των Κρητικών προϊόντων και τη δύναμη των Κρητών επιχειρηματιών.

Ο χώρος όπου επιλέξαμε για την διοργάνωση βρίσκεται σε ένα προνομιακό σημείο στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, αφού χιλιάδες είναι τα διερχόμενα οχήματα που περνούν ακριβώς έξω από την είσοδο της έκθεσης, ενώ βρίσκεται πολύ κοντά στην πλατεία Αριστοτέλους. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη στο κοινό, γεγονός που θα διευκολύνει και θα αυξήσει την επισκεψιμότητα της έκθεσης.

Αν κι εσείς ενδιαφέρεστε να αυξήσετε τις πωλήσεις σας στην περιοχή της Βόρειας Ελλάδας η συμμετοχή σας στην έκθεση θα σας βοηθήσει σημαντικά !