Καμιά φορά, χρειάζεται να βράσεις αρκετά αβγά και μετά να τα βάλεις στο ψυγείο.
Αν τα τοποθετήσεις στην αβγοθήκη του ψυγείου ή σε άλλη αβγοθήκη, μαζί με τα ωμά αβγά θα
πρέπει να μπορείς να ξεχωρίζεις ποια αβγά είναι βρασμένα και ποια αβγά δεν είναι βρασμένα
πρέπει να μπορείς να ξεχωρίζεις ποια αβγά είναι βρασμένα και ποια αβγά δεν είναι βρασμένα
Υπάρχει λοιπόν ένα πολύ απλό κόλπο, που θα σου δώσει τη λύση
Και το κόλπο έχει ως εξής
Οταν θα βράζεις τα αβγά, ρίξε μέσα στο νερό λίγο ξύδι μπαλσάμικο
Μ’ αυτό τον τρόπο τα αβγά που θα βράσεις θα χρωματιστούν ελαφρά – βλέπε φωτο και έτσι, όταν θα τα τοποθετήσεις δίπλα στα ωμά αβγά, θα μπορείς να ξεχωρίσεις ποια είναι τα βρασμένα και ποια όχι.