Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

Συλλήψεις για για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης σε Χαλκιδική και Θεσσαλονίκη

Συνελήφθη 27χρονος στα Νέα Μουδανιά για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης
Διαπιστώθηκε να καλλιεργεί μέσα σε γλάστρες στο σπίτι του συνολικά 7 δενδρύλλια κάνναβης
Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Νέων Μουδανιών, οδήγησαν στη σύλληψη 27χρονου στα Νέα Μουδανιά, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.
Ειδικότερα, χθες (16-7-2015) το βράδυ, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, διαπιστώθηκε να καλλιεργεί μέσα σε γλάστρες συνολικά 7 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 75 εκατοστά έως 2 μέτρα περίπου, τα οποία κατασχέθηκαν.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής .



Συνελήφθησαν μητέρα και γιος σε περιοχή της Θεσσαλονίκης για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης
Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 53 δενδρύλλια κάνναβης
Μετά από στοχευμένες έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, εντοπίστηκε φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης σε περιοχή της Θεσσαλονίκης.
Για την υπόθεση συνελήφθησαν ένας 27χρονος και η 47χρονη μητέρα του, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.
Ειδικότερα, χθες (16-7-2015) το πρωί σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε οικία που διαμένουν, διαπιστώθηκε να καλλιεργούν συνολικά 53 δενδρύλλια κάνναβης στους αύλειους χώρους της οικίας, ύψους από 10 εκατοστά έως 2,5 μέτρα, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.
Επίσης στην οικία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 17 γραμμαρίων και 35 ναρκωτικά δισκία.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης .