Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Πιστοποιήσεις των προϊόντων της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. από την ΕΛΚΕΠΗΥ ΑΕΒΕ

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E., η μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική βιομηχανία ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, στοχεύοντας την ποιότητα, έχει υιοθετήσει τα τελευταία χρόνια
διαδικασίες παραγωγής και ελέγχου, οι οποίες έχουν ως αποτέλεσμα τη διάθεση στην αγορά προϊόντων απόλυτα συμβατών με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα εναρμόνισης  και κατασκευής (ΕΝ).
Για την παραγωγή της η εταιρεία εφαρμόζει εξελιγμένα συστήματα «world class manufacturing» όπως lean systems, TPM, 5S κλπ που της προσδίδουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Πολλά προϊόντα της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. διαθέτουν πιστοποιητικά από διάφορα εργαστήρια, ανάμεσα στα οποία και η ΕΛΚΕΠΗΥ ΑΕΒΕ, η οποία έχει διαπιστευτεί και έχει αναγνωριστεί ως κοινοποιημένος φορέας πιστοποίησης με αριθμό κοινοποίησης 0848 στον κοινοτικό κανονισμό προϊόντων δομικών κατασκευών (EU) No 305/2011 για τα συστήματα πυρανίχνευσης και συναγερμού. Η ΕΛΚΕΠΗΥ ΑΕΒΕ είναι ο πρώτος Ελληνικός κοινοποιημένος φορέας για τα συστήματα πυρανίχνευσης . Η ΕΛΚΕΠΗΥ ΑΕΒΕ είναι αναγνωρισμένος φορέας και εγγεγραμμένος στην βάση NANDO (New Approach Notified and Designated Organizations), όπου και είναι διαθέσιμη στους ενδιαφερόμενους.

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. έχει πιστοποιήσει τα παρακάτω προϊόντα της στην ΕΛΚΕΠΗΥ:

·         Νέα σειρά συμβατικών πινάκων πυρανίχνευσης 2 έως 16 ζωνών: BS1632, BS-1634, BS-1636, BS-1638, BS-1642, BS-1646.
·         Πίνακας κατάσβεσης BS-627.

Επίσης αναμένονται τα πιστοποιητικά μιας σειράς προϊόντων που περιλαμβάνουν: θερμικούς ανιχνευτές, φαροσειρήνες και άλλα περιφερειακές συσκευές πυρανίχνευσης και συναγερμού.

«ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»