Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Αιγινιακός – Αναγέννηση Καρδίτσας 1-1

Σπουδαίο βαθμό απέσπασε η Αναγέννηση Καρδίτσας στην έδρα του Αιγινιακού με 1-1 παρά του ότι έπαιξε για μεγάλο διάστημα με εννέα παίκτες.


Στη δεύτερη θέση του… μίνι πρωταθλήματος διατηρήθηκε η Αναγέννηση Καρδίτσας μετά το ισόπαλο 1-1 που απέσπασε από τον Αιγινιακό εκτός έδρας. Έτσι διατήρησε το προβάδισμα για την παραμονή του στην κατηγορία.
Στο 36’ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τέρμα του Γουέλκαμ και τρία λεπτά αργότερα, η ομάδα της Καρδίτσας έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Νίκιτς. Κάτι που δεν την εμπόδισε από το να φτάσει στην ισοφάριση με γκολ του Βουτσιά στο 49’.
Στο 64’ οι «κιτρινόμαυροι» έμειναν με εννέα παίκτες καθώς αποβλήθηκε και ο Δημόπουλος, χωρίς όμως αυτό να τους στοιχίσει.
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ: Τόλιος, Αραμπατζής, Μπερτέν (80’ Κυνηγόπουλος), Ροντρίγκο, Γιαζιτζόγλου, Πολύζος, Φαμπίνιο (70’ Ρίκκα), Αχαλινόπουλος Κ., Πέντα, Γουέλκαμ, Καζάκης.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Κουτσόπουλος, Σάββας, Τζανής (36’ Παπαργυρίου), Δημόπουλος, Οικονόμου, Νίκιτς, Γκουγκούδης, Βουτσιάς (90’ Σκόνδρας), Τζέκος, Μπιτέλης, Μίχος (60’ Κουλίδης)