Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Tips που θα πρέπει να ακολουθήσεις το βράδυ για τέλεια μαλλιά το πρωί

 Το πρωινό ξύπνημα στις γυναίκες συνοδεύεται με ατίθασα και μπερδεμένα μαλλιά. Είναι ένα γεγονός άγνωστο στον αντρικό πληθυσμό.


Αν θέλεις λοιπόν να ξυπνάς με  λεία μαλλιά ή ανέμελους κυματισμούς  κάθε πρωί, θα πρέπει να ακολουθήσεις μερικά βασικά βήματα, που θα εγγυηθούν την τέλεια εικόνα στα μαλλιά!

Για διατήρηση όγκου:
Επιβάλλεται ειδικό προϊόν "volume" για να έχει διάρκεια ο όγκος. Έπειτα τυλίξτε τα μαλλιά σας με τσιμπιδάκια ή με ειδικά wrap-ups. Στηρίξτε τα μαλλιά σας ψηλά και χαλαρά.

Για λεία και ίσια μαλλιά:
Στηρίξτε τα μαλλιά σας με τσιμπιδάκια, με φορά προς τα πίσω. Τυλίξτε με ένα μεταξωτό μαντίλι. Τα μαλλιά σας δεν θα φριζάρουν και θα διατηρήσουν την λεία υφή τους.

Για προσεγμένες αφέλειες:
Χωρίστε τα μαλλιά σας σε δύο μέρη και στερεώστε τα με τσιμπιδάκια. Το πρωί θα χρειαστεί μόνο να βουρτσίσετε τα μαλλιά σας.

Για Beach waves:
Η γαλλική πλεξούδα είναι η κατάλληλη. Εάν τα μαλλιά σας είναι μακριά και πολλά, θα κάνετε δύο ή τηρείς πλεξούδες, χαλαρές και χαμηλά.

Για κάθε περίπτωση  υπάρχει πάντα και ένας  έξυπνος και γρήγορος τρόπος να εξασφαλίσετε το αποτέλεσμα που σας εκφράζει και σας κάνει μοναδικές.

Στέλλα Γκουτζιομήτρου
Υπεύθυνη Tομέα Kομμωτικής
ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας