Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Όλγα και Τάνυα Γεριτσίδου για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Βίντεο από την Τάνυα ΓεριτσίδουΔημοσιεύτηκε στις 16 Νοε 2014 με λεζάντα“Η δική μας απόδοση τιμής στην Εξέγερση του Πολυτεχνείου, στην οποία καταλογίζεται ως επίσημο θύμα ο παππούς μου Γεώργιος Γεριτσίδης”




Στην φετινή Επέτειο του Πολυτεχνείου, την τόσο πικρή και πληγωμένη για όλους εμάς που και τα ζήσαμε και ματώσαμε και δεν εξαργυρώσαμε, μένοντας πιστοί στα Αιτήματα τα τότε, τα διαχρονικά από την εποχή ακόμα της Κατοχής, έχουμε να πούμε ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΧΙΜΟΙ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑΡΕΜΕΝΗ ΑΥΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΜΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ.
Το Πολυτεχνείο όχι μόνο ζεί και απειλεί τους εχθρούς του Ελληνικού Λαού και της Ελλάδας αλλά ήδη έχει καταφέρει καίριο χτύπημα στις προπαγάνδες των κυβερνητικών και της καμαρίλας :
ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΝΑ ΕΞΑΠΟΛΥΣΟΥΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑΤΙ
* ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΝΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗ ΟΤΙ ΥΠΟΚΕΙΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟ, ΟΤΙ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΟΤΙ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΟΤΙ ΖΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΑΣ.
* ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΑΤ- ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΙ ΝΑ ΦΥΛΑΝΕ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΛΑΟ.
* ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΣΤΥΝΟΜΟΚΡΑΤΕΙΤΑΙ ΚΑΘΕ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΜΕΝΗ ΕΟΡΤΗ ΚΑΙ ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΠΟΥ ΜΝΗΜΟΝΕΥΕΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΥΜΝΕΙ ΤΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.
* ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΑΣΘΕΝΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΥΨΟ, ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ, ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ -ΑΡΜΟΣΤΙΑ.
* ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ‘ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΟΥΝ’ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΕΧΘΗ ΚΑΙ ΕΠΑΧΘΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΙΟΤΡΟΠΩΣ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ .
* ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΕΤΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΠΕΙΝΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΛΙΚΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΝ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ.
Το Πολυτεχνείο ξεσκίζει και τα τελευταία υπολείμματα του φερετζέ της ‘δημοκρατικότητας’ που κάθε δικτάτορας φοράει, ζητωκραυγάζοντας την ‘δημοκρατία’ ενώ φονεύει κάθε έκφραση και υπερασπιστή αυτής με κάθε πρόσφορο τρόπο.
Όλοι μας είμαστε εδώ ! Η Ελλάδα όλη είναι Πολυτεχνείο σήμερα και αντιστέκεται σε αυτή την παράνομη ολοκληρωτική, άναρχη, άνομη, χουντική κυβέρνηση :
Όλοι μαζί θα τσακίσουμε τον φασισμό για να ζήσουμε ως Άνθρωποι νοικοκύρηδες στον τόπο μας τον οποίο θα τον δουλέψουμε να ανθίσει από εμάς για εμάς.
.
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ! 
ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ! 
ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ! 
ΖΗΤΩ ΤΟ 120Σ (ΠΡΩΗΝ 1-1-4) !
Όλγα και Τάνυα Γεριτσίδου
ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ: 

 Διαβάστε τη συνέχεια εδώ