Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Το «γκολ της αγωνιστικής» του Φασούλα Νίκου (Καλλιθεακός Καλλιθέας)

Του Κολίτση Νίκου
Το «γκολ της αγωνιστικής» του Φασούλα Νίκου (Καλλιθεακός Καλλιθέας) από το νικηφόρο αγώνα (0-3) της ομάδας του με αντίπαλο την Πρόοδο Παλαιού Κεραμιδίου

στο γήπεδο της Ελάφου για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ' κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.



Ο νεαρός Φασούλας Νίκος είναι ένα σύγχρονο δεξί μπακ με επιθετικογενείς αρετές. Δείτε το μοναδικό γκολ που πετυχαίνει με φαλτσαριστό μακρινό σουτ, μετά από εξαιρετική κοφτή ντρίπλα και αλλαγή κατεύθυνσης σημαδεύοντας την εστία του αντίπαλου τερματοφύλακα, που συνιστά το «γκολ της αγωνιστικής» και θέτει υποψηφιότητα για τα καλύτερα γκολ της χρονιάς.
Με τεχνική, αξιοσημείωτη για τη θέση και την κατηγορία στην οποία αγωνίζεται, ο δεξιός οπισθοφύλακας του Καλλιθεακού Καλλιθέας που χρησιμοποιεί εξίσου και τα δύο πόδια, ξεχωρίζει και για το .αγγλοσαξωνικό προφίλ του, τη φυσική του κατάσταση και τις τοποθετήσεις του στον αγωνιστικό χώρο που συγκλίνει στον άξονα, σουτάρει και βλέπει γήπεδο στο μεγάλο χώρο με επιτυχία. Μπορεί να αποτελέσει ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του προπονητή Τάσσου Νίκου και αν συνεχίσει να δουλεύει, να φτάσει και σε υψηλότερο επίπεδο.