Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Η ομολογία της Φωτεινής Πιπιλή στο Συμβούλιο της Ευρώπης - Μήνυμα Ν. Γ. Μιχαλολιάκου - Απάντηση Κασιδιάρη στο ΠΑΣΟΚ

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου
Η κυνική ομολογία της βουλευτού της Ν.Δ. Φωτεινής Πιπιλή στο Συμβούλιο της Ευρώπης - Το μήνυμα του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου


Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Ν. Γ. Μιχαλολιάκου στην εφημερίδα "Εμπρός"

Πολιτική η δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής

Όποτε στριμώχνονται οι βουλευτές και οι πολιτευτές της Νέας Δημοκρατίας, σε σχετικές συζητήσεις στα ΜΜΕ για την δίωξη της Χρυσής Αυγής, έχουν αμέσως στο στόμα τους την φράση ότι δεν είναι το θέμα πολιτικό, είναι θέμα της δικαιοσύνης. Λένε ψέματα. Έχουμε πληθώρα δημοσίων δηλώσεων στελεχών της Ν.Δ. και πρώτου και καλύτερου του ίδιου του πρωθυπουργού, δηλώσεις στις οποίες τονίζουν ότι η δίωξη της Χρυσής Αυγής αποτελούσε και αποτελεί πολιτική τους επιλογή.

Αξίζει τον κόπο να θυμηθούμε επίσης, ότι πριν κατηγορηθεί η Χρυσή Αυγή ως… “εγκληματική οργάνωση”, είχαν αναγγείλει την δίωξή της και μάλιστα με την συγκεκριμένη κατηγορία πριν ακόμη και από την δολοφονία Φύσσα, υπουργοί της Ν.Δ. και γνωστά γαλαζοπράσινα παπαγαλάκια στα τηλεπαράθυρα της απάτης.

Σε όλες αυτές τις δηλώσεις ήλθε να προστεθεί και ο λόγος πριν λίγες ημέρες στο Συμβούλιο της Ευρώπης το οποίο συνεδρίαζε στο Στρασβούργο, της βουλευτού της Ν.Δ. Φωτεινής Πιπιλή, η οποία χαρακτηριστικά είπε: “Την ίδια ώρα που η ηγεσία της δικής μας χώρας έκλεισε την ηγεσία της ναζιστικής οργάνωσης στην φυλακή, χώρες υποδείγματα ευρωστείας και πρότυπα κοινωνικού κράτους, απέκτησαν επίσης πολύ ισχυρά κοινοβουλευτικά ακροδεξιά ή καθαρά νεοναζιστικά κόμματα”.

Τι εδήλωσε η κα. Φωτεινή Πιπιλή; Ποιος έβαλε “την ηγεσία της ναζιστικής οργάνωσης στη φυλακή”, ποιος έβαλε τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής στη φυλακή; Μήπως η δικαιοσύνη; Όχι! Η ηγεσία της χώρας λέει η βουλευτής της Ν.Δ., δηλαδή ο Σαμαράς και η παρέα του. Οπότε ας αφήσουν στην άκρη τα περί δικαιοσύνης γιατί δεν πείθουν κανέναν. Και δεν είναι δυνατόν να πείσουν κανέναν όσο δεν ανοίγουν την υπόθεση με το βίντεο Μπαλτάκου, όπου όλα αναφέρονται με το όνομά τους.

Στο οποίο βίντεο περιγράφεται με λεπτομέρειες το πως στήθηκε η πολιτική σκευωρία. Στο οποίο περιγράφεται σαφώς όπως δημοσίευσε και η Καθημερινή το πρωτοφανές γεγονός στις 4 τα ξημερώματα άλλος υπουργός να παίρνει δικαστικούς από τις Βρυξέλλες στην Αθήνα και άλλος υπουργός να παίρνει τον ίδιο τον πρωθυπουργό τηλέφωνο στην Αμερική την ίδια ώρα όπου επρόκειτο να αποφασιστεί η προφυλάκισή μου ή όχι από ανακριτές και εισαγγελείς! Όλα όμως θα φανούν στο βάθος του χρόνου.

Τίποτε δεν θα μείνει κρυφό και θα αποκαλυφθεί ότι για μικροπολιτικά παιχνίδια και για ψήφους κάποιοι εξευτέλισαν νόμους και Σύνταγμα. Από την άλλη πλευρά συνεχίζεται από τα κανάλια με σταθερό ρυθμό (κάθε δυο τρεις μέρες περίπου) η προβολή διάφορων δήθεν νέων συγκλονιστικών ντοκουμέντων για την Χρυσή Αυγή. Ανάμεσα σε αυτά παρουσίασαν σαν Χρυσαυγίτη, ο οποίος έφερε μάλιστα και αντιαρματικό όπλο, έναν Φιλιππινέζο Στρατηγό, ο οποίος έχει πεθάνει από το 2008! Και φυσικά δεν είναι “νέο” το ντοκουμέντο το είχαν δείξει και πριν έναν χρόνο.

Συνεχίζουν την λάσπη αλλά ήδη η πρώτη καταδίκη συκοφαντών από την δικαιοσύνη είναι γεγονός και έπεται συνέχεια…
Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Πολιτικός Κρατούμενος
Φυλακές Κορυδαλλού



Απάντηση Κασιδιάρη στα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ

Τα λαμόγια και οι κλέφτες του ΠΑΣΟΚ μπορεί να μας έκλεισαν στη φυλακή με συνεργό τον Σαμαρά, αλλά δεν θα μας στερήσουν το δικαίωμα στην ιστορική κριτική.

Ο Ανδρέας Παπανδρέου υπήρξε ένας από τους βασικούς ολετήρες της χώρας που ανήγαγαν σε προσόν την απάτη, την διαφθορά, την κλοπή δημοσίου χρήματος και οδήγησαν την Ελλάδα στην καταστροφή.

Για την ιστορία επισημαίνω ότι στο επίμαχο άρθρο μου δεν αναφέρεται πουθενά πως θα έπρεπε να εκτελεστεί ο Παπανδρέου όπως ψευδώς διαδίδουν οι μόνιμοι συκοφάντες μας.


Συνεχίζεται η υποταγή στην τρόικα

Παρά τα ψέμματα Σαμαρά η διαλυμένη κυβέρνησή του παραμένει ανδρείκελο των τροϊκανών και το ξεπούλημα της χώρας προωθείται με γοργούς ρυθμούς.

Η μόνη ελπίδα για την παλινόρθωση της Πατρίδας η άνοδος του Εθνικιστικού κινήματος που παρά τις διώξεις συνεχίζεται αμείωτη.