Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Ευχαριστήριο του τ. Προέδρου της ΔΕΥΑΑΝΟ, Θεόδωρου Τζίκα

Μετά την αποχώρησή μου, πριν λίγες μέρες, από την Προεδρία της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Αν.Ολύμπου (ΔΕΥΑΑΝΟ) θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου στη Διοίκηση καθώς και τους
υπαλλήλους της Δημοτικής Επιχείρησης για την επωφελή συνεργασία που είχαμε από το 2013 μέχρι σήμερα.
Όλοι μαζί, διοικούντες και υπάλληλοι, προσπαθήσαμε όλο αυτό το χρονικό διάστημα να κρατήσουμε όρθια και παραγωγική τη Δημοτική Επιχείρηση, ώστε να υπηρετήσουμε κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα συμφέροντα του Δήμου και των Δημοτών, πολλοί εκ των οποίων ήταν συμπαραστάτες και αρωγοί στο έργο μας, γι αυτό και τους εκφράζω τις ευχαριστίες μου. Τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε ήταν πολλά και ποικίλα, αλλά με τις προσπάθειες που καταβάλλαμε, κατορθώναμε πάντοτε να δίνουμε επαρκείς λύσεις.
Εύχομαι στη νέα Διοίκηση να έχει καλή διάθεση για δουλειά, προς όφελος του Δήμου και των Δημοτών.
Δεν θα μπορούσα όμως να λησμονήσω και τον τ. Δήμαρχο Δίου-Ολύμπου, Γιώργο Παπαθανασίου, τον οποίο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου κατά τη δημοτική περίοδο 2011 – 2014, οπότε και τοποθετήθηκα αρχικά Αντιπρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ανάπτυξης Δ.Δίου-Ολύμπου (ΔΕΑΔΟ) και στη συνέχεια Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης – Αποχέτευσης Αν.Ολύμπου (ΔΕΥΑΑΝΟ).

Ο τ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΑΝΟ

Θεόδωρος Τζίκας