Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ "ΜΕΛΩΔΙΑ ΣΤΗ ΘΥΕΛΛΑ" ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΕΧΝΗΣ & ΛΟΓΟΥ ΜΑΤΙ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

 Ύστερα από ένα ευχάριστο καλοκαιρινό διάλειμμα, το Βιβλιοπωλείο ΜΑΤΙ, επιστρέφει με πολλές καινούργιες παρουσιάσεις βιβλίων που εσείς μας έχετε ζητήσει, καθώς και εικαστικές

εκθέσεις, στην ομώνυμη Αίθουσα Τέχνης & Λόγου!

Έχοντας ως αφετηρία την παρουσίαση του νέου Βιβλίου της συγγραφέα Γεωργίας Κακαλοπούλου, με τίτλο ΜΕΛΩΔΙΑ ΣΤΗ ΘΥΕΛΛΑ, από τον Εκδοτικό Οργανισμό Λιβάνη, σας προσκαλούμε την Παρασκευή, 17 Οκτωβρίου και ώρα 20:30, στο χώρο του Βιβλιοπωλείου (Αβέρωφ 4, Κατερίνη).


Παρουσίαση του νέου βιβλίου της Γεωργίας Κακαλοπούλου με τίτλο “Μελωδία στη θύελλα” από την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, Σοφία Μαυρίδου και το Θεοχάρη Μπικηρόπουλο, συγγραφέα – ποιητή

            Το Βιβλιοπωλείο “ΜΑΤΙ” και ο Εκδοτικός Οργανισμός Λιβάνη σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της συγγραφέα, Γεωργίας Κακαλοπούλου, με τίτλο “Μελωδία στη θύελλα”. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Παρασκευή, 17 Οκτωβρίου 2014, στις 20:30, στο χώρο του βιβλιοπωλείου “ΜΑΤΙ” (Αβέρωφ 4, Κατερίνη, τηλ. 2351031275).
            Το βιβλίο θα παρουσιάσουν οι κ.κ.: Σοφία Μαυρίδου, Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, Θεοχάρης Μπικηρόπουλος, συγγραφέας – ποιητής και η συγγραφέας, που θα υπογράψει και αντίτυπα του βιβλίου της. Την εκδήλωση θα συντονίσει η δημοσιογράφος του Dion Channel, Εύη Μιχωλού.