Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Συλλήψεις ατόμων σε περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα

Συλλήψεις ατόμων για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα
Κατά το τελευταίο 24ωρο, συνελήφθησαν 5 άτομα

Στο πλαίσιο ελέγχων, που διενεργούνται καθημερινά για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ατόμων, σε βάρος των οποίων εκκρεμούν διωκτικά έγγραφα, χθες (04.09.2014), από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, συνελήφθησαν συνολικά 5 άτομα.
Συγκεκριμένα, πρωινές ώρες της 04.09.2014 στην Βέροια, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας, συνελήφθη ένας 41χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βέροιας, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 3 ετών και 2 μηνών, για εκβίαση.
Επιπλέον, μεσημεριανές ώρες της 04.09.2014 στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης, συνελήφθη ένας 53χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 3 ετών, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.
Επιπρόσθετα, κατά το προηγούμενο 24ωρο, συνελήφθησαν 3 ακόμη άτομα στις Διευθύνσεις Αστυνομίας Σερρών, Κιλκίς και Πιερίας, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για διάφορα αδικήματα.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.