Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Συμμετοχή της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. στην FIREX INTERNATIONAL 2014 στο Λονδίνο

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E., η 1η αμιγώς ελληνική βιομηχανία παραγωγής ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, συμμετείχε στην έκθεση FIREX INTERNATIONAL 2014, που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο από τις 17 έως τις 19 Ιουνίου 2014. Η FIREX
INTERNATIONAL έχει χαρακτηριστεί ως μία από τις κορυφαίες διεθνείς εκθέσεις σχετικές με τα ηλεκτρονικά συστήματα πυρανίχνευσης και τα τελευταία χρόνια εντείνεται πολύ το ενδιαφέρον του παγκόσμιου κοινού για αυτήν.


Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E., έκανε αισθητή την παρουσία της στην FIREX INTERNATIONAL 2014, μία ακόμη έκθεση διεθνούς κύρους με απόλυτη επιτυχία. Οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν νέες ιδέες και λύσεις στους τομείς των Αναλογικών Διευθυνσιοδοτημένων Ηλεκτρονικών Συστημάτων Πυρανίχνευσης τα οποία διαθέτουν πιστοποιητικά από κορυφαίους οίκους πιστοποίησης όπως LPCB, VDS κ.α. καθώς και Νέα Κεντρικά Διευθυνσιοδοτούμενα Συστήματα Φωτισμού ασφαλείας. Στο περίπτερο της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. παρουσιάστηκε η σειρά των νέων προϊόντων της που διαθέτει για την πυρασφάλεια, για τον φωτισμό ασφαλείας, για συστήματα ανίχνευσης αερίων καθώς και για προϊόντα των υπολοίπων κατηγοριών. Η συνολική παρουσία των εκθεμάτων υπήρξε αντιπροσωπευτική των καινοτόμων προϊόντων της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. που συνδυάζουν υψηλή ποιότητα και καινοτομία σε ανταγωνιστικές τιμές και δίνουν λύσεις στην αυξανόμενη ζήτηση της αγοράς.

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. από το 1979, έτος ιδρύσεώς της, έως και σήμερα συνεχίζει να ηγείται στην ελληνική αγορά στην ανάπτυξη ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής και να εξαπλώνετε δυναμικά στο εξωτερικό, εξάγωντας Ελληνική Τεχνολογία Αιχμής σε 72 χώρες παγκοσμίως.