Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Πετυχημένη η χθεσινή εκδήλωση του ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ στην ΕΛΙΑ

εσπερινό γενικό λύκειο
η τέλεια ικανοποίηση

Σε ένα υπέροχο περιβάλλον καλοκαιρινής νύχτας οι άνθρωποι του ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ έζησαν και ένιωσαν χτες βράδυ αξέχαστες στιγμές στον πολυχώρο ¨ΕΛΙΑ¨ της Κατερίνης.

Περισσότεροι από εκατό μαθητές τωρινοί και παλιότεροι δίπλα στους καθηγητές τους αισθάνθηκαν πολύ διαφορετικά και χαλάρωσαν με αναμνήσεις, με παλιές ιστορίες και αναφορές και με το χύμα κρασί και την παγωμένη μπύρα να αλλάζει τις διαθέσεις σε μια μαγεμένη ατμόσφαιρα αισθήσεων και απόλαυσης.      
Το αποκορύφωμα δε της επικής πρόκρισης της ΕΘΝΙΚΗΣ μας ομάδας ποδοσφαίρου στο ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΄14  μετά  την επεισοδιακή επικράτηση με 2-1 ικανοποίησε απόλυτα όλους που παραβρέθηκαν στην χθεσινή εκδήλωση δίνοντάς τους την ευκαιρία να πανηγυρίσουν την ελληνική επιτυχία χορεύοντας Διονυσιακά εκστασιασμένοι υπό τους ήχους μιας υπέροχης φιλικής ορχήστρας.
Την εκδήλωση παρουσίασε ο κ Αγγελος Αγγελίδης που χαιρέτισε τους παρευρισκόμενους και τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους. Αναφέρθηκε φανερά συγκινημένος στους μαθητές της Τέταρτης Τάξης που πλέον είναι απόφοιτοι του Σχολείου και τους ευχήθηκε καλό ταξίδι στο σκληρό αύριο με στόχο την αξιοποίηση της γνώσης τους αλλά και την μεταλαμπάδευση και εφαρμογή των ηθικών αξιών στην κοινωνία. Ευχαρίστησε τον κ Κώστα Νέστορα τον Διευθυντή του Σχολείου για την  μακρόχρονη προσφορά του στην Δημόσια Εκπαίδευση και με την ευκαιρία της συνταξιοδότησης, του ευχήθηκε εκ μέρους του Συλλόγου των Καθηγητών υγεία και ατελείωτη καλή διάθεση στην οικογενειακή του πλέον ζωή.
Εκπληξη της βραδιάς ήταν η έκτακτη συμμετοχή της μικρής Αναστασίας με το βιολί της σε ένα εισαγωγικό εικοσάλεπτο πρόγραμμα με κλασσικά κομμάτια και στη συνέχεια οι ποντιακοί ρυθμοί από την λύρα στα χέρια του μαθητή Στέλιου. Η υπέροχη φωνή της μαθήτριας Αννας Αδαμίδου εμπλούτισε εμβόλιμα το πρόγραμμα και ικανοποίησε ξαφνιάζοντας τους πάντες όπως και η επαγγελματική φωνή της παλιάς μαθήτριας Βούλας που συντόνισε τέλεια την τετραμελή ορχήστρα της και ξεσήκωνε όλους γεμίζοντας συνεχώς την πίστα.               
Διακρίθηκαν ανάμεσα σε όλους οι παρουσίες των συναδέλφων κυριών Οικονομίδου Στέλλας, Λουλοπούλου Χρυσούλας, Ιφιγένειας Κυριαζή και των κκ Αναστάσιου Χαλιαμάλια, Τζινούδη Σιδέρη, Αναστάσιου Γκρέμου,  Γιάννη Τσολακίδη.