Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Μήνυμα του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου Πύδνας Κολινδρού κ. Γιώργου Τόλιου

Φίλοι συντοπίτες  Κολινδρινοί
Έμειναν  μόνο λίγες ημέρες από την τελική μάχη για τις εκλογές στο Δήμο μας. Μια μάχη που μπορεί η έκβαση της να έχει μόνο οφέλη για τον τόπο αλλά και μεγάλες απώλειες.
  Απώλειες στην περίπτωση που οι πολίτες του Δήμου μας δεν πάρουν την μεγάλη απόφαση συνειδητά να αλλάξουν  κάτι στον τόπο μας και να δώσουν την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους , σε νέα μυαλά να αλλάξουν την καθημερινότητα τους , να σκύψουν πάνω από τα προβλήματα των δημοτών και να τους πλησιάσουν με ένα ζεστό χαμόγελο δείχνοντας τους ότι θα είναι δίπλα τους και θα δουλέψουν για τον τόπο τους .
 Όλες τις προηγούμενες ημέρες η καθημερινή σχεδόν επαφή αλλά και οι συζητήσεις μου με φίλους και συντοπίτες Κολινδρινούς κατέδειξε περίτρανα ότι ο Κολινδρός είναι αναποφάσιστος και δύσπιστος περισσότερο ίσως από άλλες περιοχές του Δήμου μας όπου οι επαφές μου με τους πολίτες έδειξαν ότι είναι πλέον αποφασισμένοι. και σίγουροι για τη ψήφο τους και  την ανάγκη να πάρουν τα ηνία του Δήμου μας νέοι και άφθαρτοι άνθρωποι .
 Αναμφίβολα και εγώ,  ως αναπόσπαστο μέλος της τοπικής κοινωνίας καταλαβαίνω απόλυτα  το μέγεθος της αγανάκτησης αλλά είμαι  εδώ για να  στείλω ένα μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας ότι με τη μεγάλη συμμετοχή σας και την ισχυρή  σας ψήφο μπορείτε πραγματικά να είστε εσείς που θα αλλάξετε το αύριο του Δήμου μας , που θα πείτε ένα μεγάλο όχι σε όλα αυτά και όλους αυτούς που τα προηγούμενα χρόνια σας  γύρισαν την πλάτη, αγνόησαν το λόγο σας , αδιαφόρησαν για τα προβλήματα σας .
Δώστε  λοιπόν με τη μαζική σας συμμετοχή στις εκλογές το δυναμικό παρών και στείλτε το μήνυμα ότι είμαστε εδώ αποφασισμένοι  να αλλάξουμε κάτι στον τόπο μας . Δώστε τη δύναμη στους νέους ανθρώπους να φέρουν  νέες ιδέες  και  αλλαγές στον τόπο μας και μην δίνετε κανένα δικαίωμα σε κάθε τι παλιό και ξαναζεσταμένο να ρυθμίζει την καθημερινότητα σας και να διογκώνει τα προβλήματα σας .
Φίλοι συνδημότες θα το πω ακόμη μια φορά και ας γίνομαι κουραστικός . Δώστε με την ψήφο σας  την ευκαιρία στο συνδυασμό του Παναγιώτη Καζά που αποτελείται από απλούς νέους ανθρώπους να ηγηθεί στο Δήμο μας για μια αλλαγή σε πρόσωπα και πράγματα για  κάτι πιο αισιόδοξο και αληθινό.
Είμαι απόλυτα σίγουρος  ότι η συνείδηση σας και η ώριμη και αποφασιστική σκέψη σας στο τέλος θα σας οδηγήσει να πράξετε το σωστό .
ΚΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΑΣ  ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΕΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ .




                                                                               Με εκτίμηση


                                       Τόλιος Γεώργιος