Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Επίσκεψη υποψηφίου δημάρχου Νίκου Μακρίδη στα χωριά Καρυές, Φωτεινά και Άγιο Δημήτριο, σήμερα σε Ράχη, Λόφο

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
 Επίσκεψη υποψηφίου δημάρχου Νίκου Μακρίδη στα χωριά Καρυές, Φωτεινά και Αγ. Δημήτριο

Τα χωριά Καρυές , Φωτεινά και Αγ. Δημήτριο  επισκέφτηκε ο υποψήφιος δήμαρχος με το συνδυασμό «Νέα Εποχή για την Κατερίνη» Νίκος Μακρίδης με συνεργάτες του, προκειμένου να βρεθεί με τους κατοίκους των χωριών ακούγοντας από κοντά τα προβλήματα , τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν αλλά και τις προτάσεις τους για την επίλυση των προβλημάτων.


Σε ένα κλίμα ένθερμης υποδοχής ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Μακρίδης  μίλησε με όλους από κοντά και ανέπτυξε την θέση του συνδυασμού για τη λειτουργία των τοπικών διαμερισμάτων και τις αρμοδιότητες των τοπικών συμβουλίων ώστε να αλλάξει η εικόνα της εγκατάλειψης που παρουσιάζουν τα χωριά μας. 


Επισκέψεις του υποψηφίου δημάρχου Νίκου Μακρίδη στα χωριά Ράχης και Λόφου
Συνεχίζονται οι προγραμματισμένες επισκέψεις στα χωριά του Δήμου Κατερίνης,  του επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Εποχή για την Κατερίνη» Νίκου Μακρίδη.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Μακρίδης  επισκέφτηκε τα χωριά της Ράχης και του Λόφου.

Η παρουσία των κατοίκων είναι έντονη θέλοντας να ενημερωθούν για το πρόγραμμα του συνδυασμού και να συζητήσουν θέματα που αφορούν τον τόπο τους.

Ο διάλογος είναι πλούσιος και οι προτάσεις για τα άμεσα προβλήματα του κάθε χωριού διαμορφώνουν ένα κλίμα συμμετοχής και δράσης για την «Νέα Εποχή».