Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Ο βουλευτής Δ.Χριστογιάννης και επίσημα υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Πιερίας - Όλοι οι αντιπεριϕερειάρχες Ιωαννίδη

Τους υποψήφιους αντιπεριϕερειάρχες στους νόμους της Κεντρικής Μακεδονίας πλην Θεσσαλονίκης παρουσίασε σήμερα ο Γ. Ιωαννίδης. 

Στην τοποθέτηση του μίλησε για ομάδα νίκης που θα παλέψει ακούραστα για να κάνει την

Κεντρική Μακεδονία πρωταθλήτρια. 

"Έιμαστε οι καταλληλότεροι" τόνισε ο υποψήφιος περιφερειάρχης με τη ΝΔ. 

Παράλληλα επιτέθηκε εκ νέου στον Απ. Τζιτζικωστα, ζητώντας όπως και από τους υπόλοιποι υποψηφίους να κάνουν προεκλογικό αγώνα έξω από την Περιφέρεια. 'Να πολεμούν με τις δικές τους δυνάμεις όπως κι εμείς. Τα sms, τα αυτοκίνητα, όλα να γίνονται από το προεκλογικό κέντρο. Επί ίσοις όροις" τόνισε χαρακτηριστικά. 

Οι αντιπεριϕερειάρχες Ιωαννίδη 

- Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας ο 48χρονος Περιφερειακός Σύμβουλος Γιάννης Ανδρίτσος. Ήταν από τους 4 που δεν είχαν υπογράψει την πρώτη διακήρυξη του Απ. Τζιτζικωστα. "Ώρα να τρέξουμε. Ο καιρός της στασιμότητας τελείωσε" σημείωσε. 

- Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής ο 35χρονος δικηγόρος και πρόεδρος της ΝΟΔΕ Χαλκιδικής Στέλιος Βαλιανος. Έκανε λόγο για δυνατή ομάδα και ομάδα πρωταθλήτρια. 

- Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς ο 38χρονος οικονομολόγος και πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς Κώστας Γιαννόπουλος. "Εύχομαι στο τέλος των εκλογών η Κεντρική Μακεδονία να είναι πρωταθλήτρια" ανέφερε. 

- Αντιπεριφερειάρχης Σερρών ο 57χρονος Περιφερειακός Σύμβουλος Αθανάσιος Μπαζδανης. Ήταν μεταξύ των 46 που υπέγραψαν την διακήρυξη Τζιτζικώστα και μετά άλλαξαν στρατόπεδο. "Η σχέση μας με τον κόσμο αυτή που μας οδήγησε να συμμετέχουμε στη μεγάλη ομάδα υπό τον Γ Ιωαννίδη" σημείωσε. 

- Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας ο 38χρονος περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας Στάθης Σαρηγιαννίδης. Ήταν μεταξύ των 46 που υπέγραψαν την διακήρυξη Τζιτζικώστα και μετά άλλαξαν στρατόπεδο. "Δεσμεύομαι να καταβαλλω κάθε προσπάθεια για να αποδώσουμε τα μέγιστα" ανέφερε. 

- Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας ο 57χρονος βουλευτής με τη ΝΔ Δημήτρης Χριστογιάννης. "Όραμα να γίνει η Περιϕέρεια μια μικρή κυβέρνηση" τόνισε. 

Ο υποψήφιος αντιπεριϕερειάρχης Θεσσαλονίκης θα ανακοινωθεί την προσεχή Παρασκευή. 


http://www.rthess.gr/