Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Τοποθέτησαν πυλώνα της ΔΕΗ στην μέση του δρόμου! (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... patra tora

Απίστευτο- Πάτρα: Τοποθέτησαν πυλώνα της ΔΕΗ στην μέση του δρόμου! (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)


Απίστευτο και όμως πραγματικό....! Ο φακός του patratora.gr, απαθανάτισε εικόνες
που πραγματικά θυμίζουν καταστάσεις που μόνο σε τριτοκοσμικές χώρες θα μπορούσαμε να δούμε.
Ο λόγος για την ύπαρξη πυλώνα της ΔΕΗ, στην μέση του δρόμου…!
kolona dei patratora
Οι οδηγοί των οχημάτων που κινούνται επί της οδού Ορειβασίου, πίσω από τον υποσταθμό της ΔΕΗ, πλησίον του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Πατρών «Άγιος Ανδρέας», βρίσκονται καθημερινά μπροστά από ένα απίστευτο θέαμα…!
Ποιο είναι αυτό; Μα ο πυλώνας της ΔΕΗ που καταλαμβάνει το μισό τμήμα του οδοστρώματος και οι οδηγοί θα πρέπει να κάνουν «σλάλομ» προκειμένου να το τον αποφύγουν….! 
Στο τραγελαφικό της ιστορίας, έρχεται να προστεθεί και η πινακίδα σήμανσης που έχει τοποθετηθεί στην βάση του πυλώνας και προειδοποιεί τους οδηγούς πως θα πρέπει να στρίψουν…..αριστερά κινούμενοι στο δεξί τμήμα της οδού!!!
kolona dei patratora2
Άγνωστο παραμένει πότε και με εντολή ποίου εγκαταστάθηκε στο σημείο ο πυλώνας, ωστόσο αξίζει να αναφέρουμε πως αφενός βρίσκεται εντός πυκνοκατοικημένης περιοχής, και αφετέρου σε πολύ κοντινή απόσταση -στο επόμενο τετράγωνο-  είναι τα ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ της «Απολλωνιάδας» και οι αθλητικές εγκαταστάσεις τένις,χώροι στους οποίους καθημερινά συγκεντρώνονται παιδιά όλων των ηλικιών αλλά και ενήλικες!
kolona dei patratora3


 Διαβάστε τη συνέχεια εδώ