Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Τετραπλό Δημοψήφισμα μαζί με τις Δημοτικές και Ευρωεκλογές 2014!

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Δημοβούλιο Πολιτών
Το Ελληνικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας, που σήμερα στη Συνέλευση του Αιγίου/Βοστίτσας* διευρύνεται με τη Συμμαχία Ελλήνων Αμεσοδημοκρατών, ολοκληρώνει κατά την
Διημερίδα της φετινής Εαρινής Ισημερίας (Σάββατο 22 και Κυριακή 23 Μάρτη 2014 βλ. εδώ), την ήδη δεκαετή του σημαντική ενασχόληση με τα θέματα της θέσης μιας αυθεντικά δημοκρατικής Ελλάδας σε μια Ευρωπαϊκή Συμπολιτεία με Άμεση Δημοκρατία και προσκαλεί όλους τους σκεπτόμενους Έλληνες να συμμετάσχουν στις εργασίες της.
Το μεσημέρι της 25ης Μαρτίου 2014 θα ανακοινωθούν στην Πνύκα ( στο Στέκι της Άμεσης Δημοκρατίας δίπλα στον Λουμπαδιάρη) οι τελικές του θέσεις για στήριξη στις Αυτοδιοικητικές εκλογές της 18ης Μαΐου σε όλη την χώρα όσων σχημάτων έχουν χαρακτηριστικά των Σ.Ε.Δ. Σωμάτων Ενεργών Δημοτών, που προοπτικά θέλουν να μετεξελιχτούν σε Σύγχρονες Εκκλησίες του Δήμου ).
Από κοινού θα εκτεθούν δημόσια οι θέσεις του Ελληνικού Κινήματος Άμεσης Δημοκρατίαςγια να διεξαχθεί ταυτόχρονα σε δεύτερη κάλπη στις ίδιες εκλογές ΤΕΤΡΑΠΛΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ κατ’ άρθρο 44. παρ. 2 του Συντάγματος, για τα εξής θέματα:
Α) Κατάργηση ή όχι όλων των συμβάσεων του Δημοσίου με ιδιωτικές κατασκευαστικές εταιρίες των Εθνικών οδών και απόδοση της χρήσης τους στους Έλληνες χωρίς Διόδια.
Β) Απαγόρευση ή όχι όλων των ιδιωτικοποιήσεων πλουτοπαραγωγικών πόρων της Ελληνικής γης ( ενδεικτικά νερό, ενεργειακοί πόροι)
Γ) Σεισάχθεια ή Όχι με συμψηφισμό των άμεσων φόρων που κατέβαλε από το 2010 στο Δημόσιο κάθε δανειολήπτης Ελληνικής Τράπεζας με τις οφειλόμενες δόσεις δανείων του, εξαιτίας των ανακεφαλαιοποιήσεων Τραπεζών, που έγιναν με τη στυγνή φορολόγηση του Ελληνικού λαού έκτοτε.
Δ) Συγκρότηση ή όχι Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης το 2015 για άμεση δημοκρατική εκπόνηση ΑΛΛΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ αντί της όποιας Αναθεώρησης του ισχύοντος.

Την επομένη εργάσιμο θα κατατεθεί στη Βουλή η σχετική πρότασή μας προς 120 βουλευτές (όλων των κομμάτων και ανεξάρτητους), για να κινήσουν τη σχετική τυπική διαδικασία, άλλως θα κηρυχθεί η Επαναστατική Πρωτοβουλία Πολιτών για διοργάνωση ατύπως του Δημοψηφίσματος αυτού, έξω από κάθε εκλογικό Κέντρο της χώρας, από Λαϊκές Επιτροπές Δημοψηφίσματος και με τους ίδιους προσελθόντες εκλογείς, μόλις ψηφίσουν την 18η Μαΐου 2014.

Θα ακολουθήσουν στη Θεσσαλονίκη στο ξενοδοχείο Hayat την Κυριακή 30 Μαρτίου 2014 δύο σημαντικές εκδηλώσεις Επιμόρφωσης των Ελλήνων για τις Αμεσοδημοκρατικές Πρωτοβουλίες μας.

Σας προσκαλούμε στις 18:00 – 20:00 στην παρουσίαση για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη του νέου θεσμού που έχει εισάγει το «ΔΗΜΟΒΟΥΛΙΟ ΠΟΛΙΤΩΝ» (www.dimovoulio.gr) του «Σχολείου Άμεσης Δημοκρατίας», με τις σχετικές εισηγήσεις του πρ. βουλευτή του ΔΗ.Κ.ΚΙ κ. Ιωάννη Καρακώστα, πολιτικού επιστήμονα και συγγραφέα του βιβλίου με τίτλο «Κριτική του φιλοσοφικού και πολιτικού λόγου», που θα το παρουσιάσει ο Συντονιστής και εκπρόσωπος του Ελληνικού Κινήματος Άμεσης Δημοκρατίας δικηγόρος κ. Γιώργος Κόκκας, ως βιβλίο – Βίβλο για την Άμεση Περιφερειακή Δημοκρατία.

Οι εκδηλώσεις μας θα κλείσουν πανηγυρικά στη μεγάλη αίθουσα του ίδιου ξενοδοχείου και ώρες 20:00-22:00 με την παρουσίαση του επίσημου προγράμματος του Ελληνικού Κινήματος Άμεσης Δημοκρατίας για τις Ευρωεκλογές, ώστε να γίνει κατανοητό το Αμεσοδημοκρατικό Όραμα Ευρώπης (Direct Democratic Euro-Vision), που θα προβάλει τις θέσεις του Πανευρωπαϊκού αυτού Δικτύου και θα ανακοινωθεί η διαδικασία ανάδειξης των υποψηφίων στο ψηφοδέλτιό του για τις επερχόμενες Ευρωεκλογές, οπότε θα τιμηθούν πολίτες που διακρίθηκαν για το ήθος και την προσφορά τους στην κοινωνία.

Σας περιμένουμε όλους εκεί !

ΕΑΝ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΑΔΡΑΝΕΙΣ ΟΛΑ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ !

Γιατί το μέλλον της χώρας μας είναι στα χέρια μας!

(*) Βοστίτσα ήταν η ονομασία του Αιγίου το 1821 και εκεί οργανώθηκε η πρώτη σύναξη Ελλήνων με τον Παπαφλέσσα που προετοίμασε την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης στη Αγία λαύρα την 25η Μαρτίου 1821.