Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο Κολινδρού
Μέσα σε εορταστική ατμόσφαιρα και σε μία αίθουσα που έσφυζε από κόσμο,  ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Κολινδρού έκοψε την πρώτη Πρωτοχρονιάτικη πίτα του,  την
Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014 ” στο καφέ «παυσίλυπος» στον  Κολινδρό.
Παρευρέθησαν οι Αιδεσιμότατοι  Πατέρες  Παναγιώτης Τιμαμόπουλος και  Χρήστος Παπαϊωάννου,  ο πατέρας Φιλάρετος,  ο πρόεδρος της ΔΗΚΟΙΝΕ κ. Χλεμές Δημήτριος, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου κ. Λαγδάρης Ευάγγελος ,ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Κολινδρού κ. Πελάγος Ηλίας και πλήθος κόσμου.
Μετά την ευλογία της πίτας από τον Αιδεσιμότατο, το λόγο πήρε ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Αντώνης Κύρκος,  ο οποίος μαζί με τις ευχές του για την νέα χρονιά, αναφέρθηκε και στα πεπραγμένα του Συλλόγου.  Μεταξύ άλλων, τόνισε ιδιαίτερα  την ενίσχυση των σχέσεων μεταξύ του συλλόγου και των μελών του και ζήτησε από τα μέλη να δούνε το σύλλογο ως μέρος της δουλειάς τους και να απευθύνονται για τους προβληματισμούς, αλλά και να μοιράζονται τις σκέψεις τους με τους συναδέλφους τους.
Επίσης ανέφερε την προσπάθεια που γίνεται για την δημιουργία ωραρίου των καταστημάτων  και ανανέωσε το ραντεβού με τα μέλη για τις 9 Μαρτίου στον ετήσιο χορό ΤΑ ΤΣΟΥΚΑΝΙΑ στα Πεύκα.
Οι τυχεροί  της βασιλόπιτας ήταν η Γκιοιλέ Στεργιούδη Θωμαή και ο Γιαννόπουλος Αθανάσιος (ΑΤΑΣ), οι οποίοι  κέρδισαν  από μία  πρόσκληση για τον χορό, ενώ το tablet κέρδισε μετά από κλήρωση ο Ανδρέας Τσιμτσιούδας. Σε όλα τα μέλη, δόθηκε από το σύλλογο δώρο ένα χειροποίητο αναμνηστικό γούρι  για το καλό της χρονιάς.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση. Ευχόμαστε μια χαρούμενη και δημιουργική  χρονιά σε όλους.